Когато сте били на сухо дълго време има начини да

...
Когато сте били на сухо дълго време има начини да
Коментари Харесай

8 признака, които показват, че тя не е правила секс скоро

Когато сте били " на изсъхнало " дълго време има способи да се погрижите сами за вашите потребности, само че всеки, който е правил секс, знае, че всичко друго не е като същинското.

Липсата на секс дълго време несъмнено е очевидно за близките. Множество дефекти има прекосяването през сходно самоограничение. Ето единствено няколко признака, че дамата не е правила секс от известно време, както и някои аргументи либидото й да понижава.

1. Понижено самочувствие

Когато дълго време сте били сами, самочувствието ви може да бъде мощно подкопано. Това е изключително настоящо, в случай че сте минали през интервал, в който вършиме секс постоянно. Въздържанието може да ви накара да поставите под въпрос личната си стойност, защото може да се почувствате като непривлекателни или недостойни.

2. Лесно забравяте

Липсата на секс може фактически да повлияе на паметта и способността ви да запомните нещата. Когато от дълго време не сте правили секс, той може да господства в мислите ви. В резултат на това е по-малко евентуално да се концентрирате върху това, което правите и да запомните неща, свързани с други аспекти от живота ви.

3. Безсъние

Когато мозъкът ви непрекъснато мисли за друго, а това може да пречи доста фокусирането върху избрани задания, в това число съня. Изследванията демонстрират, че сексът може да ви накара да заспите по-бързо.

4. Винаги болна

Може да звучи налудничаво, само че неналичието на секс може фактически да усили възможностите да се разболеете - и евентуално да отнеме години от живота ви. Причината в действителност е обвързвана с неналичието на сън - в случай че не спите добре, увеличавате риска от заболяване. Изследванията също по този начин демонстрират, че хората, които вършат постоянно секс, живеят доста по-дълго.

5. Лекарства

Приемът на избрани медикаменти в действителност може да способства за сухота. Има доста предписания, които идват с неприятния непряк резултат от по-ниското полово увлечение. Ако не желаете да рискувате с понижено либидо, значимо е да говорите с Вашия доктор авансово

6. По-малко общителни

Това е просто още един подигравателен фактор за неналичието на секс. За да развалите заклинанието за самоограничение, би трябвало да сте подготвени да контактувате с други хора, само че неналичието на полови контакти може да ви направи по-интровертни.

7. Отпусната фигура

Това не визира безусловно всички, само че в случай че не упражнявате постоянно, неналичието на секс може да ви накара да наддадете на тегло.

8. Стареене

Ако не вършиме секс дълго време може да бъде стресиращо и стресът може да докара до бързо състаряване. Вие също губите либидото си с напредването на възрастта, което води до още един подигравателен поврат. Изглежда, че има прекалено много подводни камъни в това да не правиш секс.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР