Когато става въпрос за връзки, едно от най-обезсърчителните неща е,

...
Когато става въпрос за връзки, едно от най-обезсърчителните неща е,
Коментари Харесай

Той вече НЕ ви пише? Незабавно направете тези 6 неща

Когато става въпрос за връзки, едно от най-обезсърчителните неща е, когато мъжът, с който излизате, внезапно изчезне. Не ви написа или пък е заречен да ви се обади, само че не го е направил. И всичко това ви влудява, тъй като се чудите какво тъкмо се е объркало посред ви. Мъжете в действителност стопират да споделят по ред аргументи. Може би е бил притеглен от различен човек, може би се опасява, че нещата стават прекомерно съществени или може би към момента не е претърпял някогашната си другарка. Когато мъжът спре да поддържа връзка, нормално това споделя повече за него, в сравнение с за вас. Ако се стигне до това, направете идващите 6 неща допустимо най-скоро.

1. Не го бомбардирайте със известия

Когато някой не ви дава отговор, най-лошото нещо, което можете да извършите, е да го заливате със известия. Това в действителност е най-лесният и бърз метод да отблъснете един мъж.

2. Следвайте 3-дневното предписание

3-дневното предписание нормално се ползва след първа среща, само че може да се употребява когато и да е. Просто 3 дни не му пишете/обаждайте, с цел да видите дали той самият ще ви потърси. Можете да извършите това, когато той спре да комуникира с вас, с цел да му дадете време да се върне. Равните старания в общуването са положителни за връзката.

3. Ако е допустимо, срещнете се онлайн

Най-добре е да се видите очи в очи, с цел да усетите неговите планове към вас. Освен това, ще имате опция да се облечете по този начин, че да го впечатлите и да привлечете вниманието му. Мъжете са образни същества и от време на време имат потребност от малко увещание за това какъв брой фантастични сте. Ще разберете, че нещо не е наред, в случай че се държи извънредно или заобикаля погледа ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР