Когато става въпрос за вълнуващи бягства и изследване на това,

...
Когато става въпрос за вълнуващи бягства и изследване на това,
Коментари Харесай

Цитати, които ще докоснат сърцето на зодия Стрелец

Когато става въпрос за вълнуващи бягства и проучване на това, което може да се види с просто око, зодия Стрелец може да ни каже повече от всеки различен. Представителите ѝ са безконечните опимисти на зодиака , които разпръскват радостната си магия в живота ни.
 image2_16x9.png ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП за 2022-ра на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Тъй като зодиакалния знак Стрелец е изменчив, той имат специфични трикове, с цел да се приспособи без изпитание към средата си. Стрелците са ръководени от деветия дом на мирогледа и философията, тъй че тези знаци са с отворено схващане и обичат да опознават разнообразни гледни точки и култури, изключително посредством пътувания. Тяхната жизненост и възприятие за оптимизъм се дължат на това, че са буен огнен знак , само че сигурно не пречи и фактът, че ръководещата им планета е Юпитер, наричана още планетата на шанса, просперитета и изобилието.

Стрелците обаче имат и по-тъмна страна - както всеки зодиакален знак. Тъй като са изменчив знак, Стрелците от време на време могат да бъдат непостоянни и непоследователни - и за тях поемането на задължения или обвързването се възприемат като задължение. Понякога могат да станат и доста инатливи, когато става въпрос за мирогледа им (тогава всяка нотка на оптимизъм може да изчезне).

Въпреки това, те ни дарват с преспектива, която не можем да получим от нито един различен знак. Затова, през днешния ден дано надникнем зад кулисите на Стрелеца с тези цитати (много от които са изречени от Стрелци) и да се потопим в приключението, което е животът им .
 11 цитата, които зодия Стрелец ще утвърди  11 цитата, които зодия Стрелец ще утвърди  11 цитата, които зодия Стрелец ще утвърди  11 цитата, които зодия Стрелец ще утвърди
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР