Когато става въпрос за трансфери, в Каталуня името на Джосеп

...
Когато става въпрос за трансфери, в Каталуня името на Джосеп
Коментари Харесай

Мбапе се предложил на Барса, те избрали Дембеле

Когато става въпрос за прехвърляния, в Каталуня името на Джосеп Мария Мингеля е едно от най-разпознаваемите. Когато приказва индивидът, който докара Лионел Меси в Барселона, всяка негова дума се записва деликатно от публицистите. Агентът деец споделя пред Sport по какъв начин шефовете на “лос кулес” не се съобразили с неговата рекомендация за привличането на Килиан Мбапе.

След края на сезон 2016/17 фамилията на френския гений не допуска, че ще се отвори опция младежът да отиде в Барселона. Тогава трите позиции в офанзивата са заети с Лионел Меси, Луис Суарес и Неймар. След прехвърлянето на Ней в Пари Сен Жермен всичко се трансформира.

Бащата на Мбапе оставя телефонния си номер в офисите на каталунския клуб и приканва управлението да се обади. “Това листче се съобщи на шефовете и на спортно-техническия щаб. Там обаче имаше подозрения. Не знаеха към кой вид да се извърнат: Дембеле или Мбапе”, споделя Мингеля.

В последна сметка щабът на каталунците се спрял на тогавашния състезател на Борусия (Дортмунд), с цел да извади за него над 100 милиона евро.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР