Когато става въпрос за ръчен багаж, правила, британците летят с

...
Когато става въпрос за ръчен багаж, правила, британците летят с
Коментари Харесай

Правила на TUI, Ryanair, Jet2 и easyJet за носене на бебешко мляко и детски колички на полети

Когато става въпрос за ръчен багаж, правила, британците летят с компании като TUI, Ryanair, Jet2, easyJet, British Airways и Virgin Atlantic към този момент имате доста навигация.

От това какви чанти в действителност ви е разрешено да носите на борда гратис, до храната и напитките, неразрешени на борда, има доста неща, за които да помислите, когато опаковате багажа за отмора. За родителите, несъмнено, има спомагателни фактори, изключително в случай че планирате да пътувате с количка или имате бебе и би трябвало да опаковате задоволително мляко и храна, които надвишават рестриктивните мерки за течности от 100 ml.

За да ви помогнем, ние разгледахме разпоредбите на огромните самолетни компании по отношение на детските колички и креватчетата за пътешестване. Добрата вест е, че когато става дума за бебешко мляко и бебешка храна, няма законово ограничаване за количеството, което можете да вземете.

Според уеб страницата на държавното управление на Обединеното кралство: „ Когато пътувате с бебе, Имате право да вземете задоволително бебешка храна, бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР