Когато става въпрос за отслабване и спазване на някакъв хранителен

...
Когато става въпрос за отслабване и спазване на някакъв хранителен
Коментари Харесай

Как да отслабнем, без да се отказваме от сладкото

Когато става въпрос за намаляване и съблюдаване на някакъв хранителен режим, първото което всеки знае, че би трябвало да направи е да се откаже от сладките лакомства. Възприето е, че сладкишите, тортите, бисквитите и шоколадът са зложелател номер 1 на диетите. Въпреки това, със спазването на някои правила има метод да свалим непотребните килограми и да имаме хубава и стройна фигура, без да се постанова да се лишаваме от тях. Как можем да го реализираме?

Съществува по този начин наречената „ Сладка диета “, която с цел да бъде ефикасна е належащо да се съблюдават някои правила. При този режим се одобряват единствено  храни и течности, с добавена захар. Преди да се подложите на тази диета обаче, би трябвало да знаете, че тя внезапно натоварва организма и по тази причина не е добре да се ползва повече от 1-2 дни в месеца. Ето какво би трябвало да знаете и да извършите преди да пристъпите към тази диетата?
Бързо намаляване за заети хора
Жените постоянно се подлагат на разнообразни диети с една единствена цел – да отслабнат. Забързани в всекидневието си обаче, те не постоянно и...
Прочети повече
Важно е да отбележим, че този режим не е подобаващ за хора с хронични болести и такива, страдащи от диабет или анемия.

Подходете към диетата гладко!  Имайте поради, че прекосяването на подобен непоколебим режим ще стресира организма ви, по тази причина е добре той да бъде авансово квалифициран. Това може да стане, като няколко дни преди началото ѝ е добре да преустановите приема на алкохол и мазна храна. Вместо това можете да ядете салати, супи и да пиете повече вода и сокове.  Същото се отнася и за дните, след привършване на диетата.

По време на диетата се одобряват огромно количество течности. В дневната доза са включени по 2-3 литра вода и безкрайно количество чай, като към една чаша от топлата напитка се прибавят 30мг захар. Можете да консумирате  както плодови, по този начин и билкови чайове, били те от шипки, боровинки, мента, малини или джинджифил.  По време на диетата е неразрешена всякаква твърда храна, сокове, кафе и мляко. Денят си можете да започнете да вземем за пример с чаша благоуханен чай от мента, който ще ви ободри и ще ви помогне да се чувствате свежи. След известно време можете да изпиете чаша вода, последвана от различен тип билков чай или подобен от малини да вземем за пример. Ако смятате, че няма да можете да издържите през целия ден единствено на течности, то ви предлагаме да включите в менюто си малко количество зеленчуци, като зеле, моркови, тиква, краставица, цвекло и  да ги консумирате сурови или на пара.  В дните на диетата ви предлагаме да се наспите добре, най-малко 10 часа, а по-късно да се насладите на една приятна разходка на чист въздух.

Това е! А в случай че не сте фен на диетите, можете просто да включите този режим, като един разтоварващ ден в всекидневието си.
10 метода да свалим килограми без тренировки
Всички знаем, че тренировките са наложителна част от отслабването. Разбира се, не са толкоз лесни, само че те оказват помощ за интензивен метаболиз...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР