Когато става въпрос за отглеждане и възпитание на деца, всеки

...
Когато става въпрос за отглеждане и възпитание на деца, всеки
Коментари Харесай

На 10 години, но гримирана: нападнаха жената на Алек Болдуин заради тази снимка с дъщеря ѝ


Когато става въпрос за развъждане и образование на деца, всеки има лично мнение и персонални разбирания кое е редно и кое – не. А в ерата на обществените мрежи доста хора имат опция да споделят какво мислят и даже да подложат на рецензия родители, които не познават персонално.

Често това се случва с известните персони, които споделят в Instagram моменти от фамилния живот.

Преди няколко дни интернет консуматори разкритикуваха Хилария Болдуин, брачната половинка на артиста Алек Болдуин и майка на седемте му деца.

 Алек Болдуин Getty

В своя профил в Instagram Хилария показа сладка фотография със своята 10-годишна щерка Кармен.

„ Излизаме с първото ми бебе… тя гримира и двете ни “, написа гордата майка в поста. „ Колко бързо порастват и какъв брой необикновено е да се вдъхновяваш от тях. Кармен, ти си толкоз специфична душа… тъкмо като твоите братя и сестри… всички сте неповторими и невероятни. “

На фотографията някогашната инструкторка по йога театралничи с дребната Кармен, до момента в който се готвят да излязат по женски в неделя вечер.
                             

Последователите на брачната половинка на Алек Болдуин обаче не бяха толкоз въодушевени по отношение на концепцията детето да носи толкоз грим.

„ Не е ли прекомерно млада за грим? “, попита един от почитателите на известната майка.
„ Красива “, разяснява различен консуматор, „ само че като майка на две дъщери... считам, че е прекомерно млада за грим и подобен пораснал тип. “
Трети добави сбито: „ Твърде доста грим... и при двете. “

Имаше и такива, които опазиха правото на Хилария да позволи на щерка си да се гримира, въпреки и на тази нежна възраст.

 Алек Болдуин Getty

„ Тя се забавлява с майка си и това е страховит метод да го направи. Дъщеря ми и аз се гримирахме взаимно, това е превъзходен метод да се сближим, изключително с най-големото дете в огромно семейство. Моля, бъдете общителни “, приканиха консуматори и подчертаха, че Кармен се трансформира в красива госпожица.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР