Когато става въпрос за маркетинг, определено трябва да признаем, че

...
Когато става въпрос за маркетинг, определено трябва да признаем, че
Коментари Харесай

Microsoft иска да миришем на Xbox с новите им дезодоранти и душ гелове

Когато става въпрос за маркетинг, несъмнено би трябвало да признаем, че отделът на Microsoft демонстрира досетливост. Често виждаме изобретателни и реформаторски подходи в акциите за гейминг платформата Xbox.

До момента видяхме неща като контролер, който е уязвим на мазнини; Xbox гащеризон; даже надуваем дюшек под формата на техния джойстик.

Изглежда пристигна моментът да забележим и идващото скимване на компанията. Идеята още веднъж е неповторима – артикули за персонална хигиена. За да се трансфорат в действителност, Майкрософт си сътрудничи с компанията Lynx. Те са работили над спрей за тяло, дезодорант и душ гел.

Трудно може да се дефинира дали зад това има нещо друго, с изключение на опит за промотиране на тяхната марка. Хората обаче към този момент се канят да обогатят своите сбирки с забавни неща към конзолния свят.
Ето продуктовото изложение на серията:
„ Lynx Xbox е пресен мирис на пулсиращ зелен цитрус, с първоначални нотки на лайм и зимен лимон. По средата ще усетите билкови нотки на мента и култивиран чай, а в следствие по вас ще останат дървесни нотки на пачули. Продуктите съдържат композиция от естествени етерични масла. Външният тип е бляскав, с цел да наподобяват добре нашите спрей за тяло, дезодорант и душ гел. “

Подобно на останалите реформаторски артикули за реклама на Xbox, тези също ще бъдат налични единствено в избрани райони. За в този момент това ще са Австралия и Нова Зеландия. Няма публична информация дали ще се търси разпространяването им по другите пазари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР