Когато става въпрос за измерване на баланса между професионален и

...
Когато става въпрос за измерване на баланса между професионален и
Коментари Харесай

Как да измерим баланса между личния и професионалния си живот

Когато става въпрос за премерване на салдото сред професионален и персонален живот, има 2 съществени стъпки:

Определете какъв брой удовлетворен, зает и изпълнен е служителят на работа.

Определете какъв брой задоволен е служителят като цяло в живота, като сравнявате и сравнявате другите категории живот, като работа, финанси, взаимоотношения, здраве и нематериалност.

Имате надзор единствено върху работната страна на уравнението, само че това е голяма част, когато се пробвате да балансирате живота и работата.

И по този начин, по какъв начин мерите това?

Има 10 съществени съставния елемент, които дефинират дали чиновниците са удовлетворени от работата, които се нуждаят от внимание при поощряване на по-добър баланс сред професионален и персонален живот на вашите чиновници.

1. Развитие

Имат ли чиновниците ви благоприятни условия да употребяват и в допълнение да развиват своите умения и познания? Това даже предизвиква ли се?

Повечето хора желаят да се усещат като че ли имат цел и могат да окажат въздействие. Непрекъснатото развиване на вашите служители е начинът как да ги накарате да се усещат стимулирани. 

2. Изпълнение

Как се усеща вашият чиновник, че се показва - по какъв начин оценя работата си по отношение на вашите упования?

Мотивирани ли са да се показват по най -добрия метод? Доколко са ангажирани?

3. Производителност

Колко продуктивни са вашите чиновници?

Тук не става въпрос единствено за това дали те доставят добър работен артикул, а за това какъв брой добре могат да дадат приоритет на верните неща, да свършат добре работата си и да останат съсредоточени и стимулирани през целия работен ден.

4. Разпознаване

Възнаграждавате ли чиновниците си въз основа на техните резултати? Давате ли признание ли хора, които го заслужават (а не тези, които не го заслужават)?

И по какъв начин ги поздравявате за работата, която правят за вас - хвалите ли ги обществено или го вършиме персонално?

5. Сътрудничество

Сътрудничеството е значим съставен елемент, когато става въпрос за това по какъв начин вашите чиновници се отнасят към салдото сред професионалния и персоналния живот. Колко добре работят вашите чиновници дружно? Срещате ли чиновниците един против различен на обяд или след работа и насърчавате съдействието в работна среда? Как се справяте с това?

6. Фирмена връзка

Общувате ли ясно със чиновниците си по отношение на:

Визията на компанията

Цели и политики

Какво се чака от тях

Как напредват?

И какъв брой постоянно вършиме това?

7. Време и еластичност

Гъвкави ли сте за това от къде могат да работят вашите чиновници? Колко часа работят приблизително вашите чиновници на седмица?

Разрешавате ли гъвкави графици? Какви упования има във връзка с преглеждането и отговарянето на служебни имейли и телефонни позвънявания през уикендите, вечерите и ваканцията? 

8. Нива на стрес и тревога

Вашите чиновници постоянно се усещат уплашени и/или тревожни заради работа?

Помислете за условията, които отправяте към тях и дали периодите са рационални. Този съставен елемент е директно обиден от всички останали. Ако имате добър резултат по всички останали съставни елементи, тогава и този евентуално ще бъде невисок.

9. Работни връзки

Насърчавате ли ефикасни стратегии за попечителство?

Доколко вашите чиновници се доверяват на тези, с които работят - в това число на сътрудници, мениджъри и водачи на екипи?

10. Самочувствие

Самочувствието е постоянно подценяван съставен елемент за реализиране на щастлива просвета на работа и добър баланс сред професионален и персонален живот.

Но това е безусловно належащо, в случай че желаете хората да са ангажирани на работа и да се усещат добре. Как насърчавате здравословните равнища на самочувствие измежду чиновниците си?

Защо насърчаването на салдото сред професионален и персонален живот е толкоз значимо?

Когато преглеждате горните съставни елементи, би трябвало да е явно за какво салдото сред професионален и персонален живот е толкоз значим за вас, като водач във вашата компания.

Научавайки се по какъв начин да насърчите салдото сред професионален и персонален живот на работното място, вие ще:

Инвестирайте в чиновниците си, правейки ги по -здрави и щастливи на работното място.

Повишите ангажираността на чиновниците, което значи по -добра продуктивност и продуктивност.

Подобряването на крайния резултат за вашата компания, защото по-щастливите, по-здрави и по-ангажирани чиновници значи по-добър работен артикул, по-малък оборот и още по-малко заболяване.

Не единствено това, само че ще бъдете известни като отлично място за работа, привличане на по-добри хора и приемане на повече преданост от вашите клиенти и клиенти.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР