Когато става въпрос за избор на , често се получава

...
Когато става въпрос за избор на , често се получава
Коментари Харесай

Детски футболни екипи

Когато става въпрос за избор на, постоянно се получава комплициране. Една от аргументите са стиловете на комплектите и разликите на техните размери.

Всеки сезон клубовете нормално издават нова серия футболни екипи и постоянно е мъчно да се ориентирате кой модел да купите, когато към момента имате избор сред най-новия дизайн и дизайна от предходния сезон.

В случай, че избирате подарък за дете и това е изненада, тогава няма да можете да го попитате кой екип би желало и от коя година. Ако отидете в магазин, може да получите помощ от продавач, само че в случай че поръчвате продукта си онлайн, ще ви бъде мъчно без помощ. Друг главен фактор, с който хората са склонни да се затруднят при избора на детски и младежки футболен комплект, са размерите.
Размери на футболни екипи от производител
В взаимозависимост от това кой производител основава линията, която търсите, ще би трябвало да разгледате деликатно размерите, когато поръчвате продукта си. Някои компании са склонни да употребяват еднакъв вид имена за изцяло разнообразни артикули.

Например, бихте желали да закупите футболен екип за момчета на Арсенал като хазаин, и решавате да поръчате този комплект в размер за дребни момчета (Small Boys), само че по-късно, в случай че погледнете футболната фланелка за момчета на Арсенал като хазаин, в размер за дребни момчета (Small Boys), ще забележите, че тя е друга по величина. Това може да бъде много объркващо и доста хора си поръчват неверен артикул заради комплициране на размера.
Ръководство за размера на футболното облекло
С горделивост носете футболните екипи на вашия тим и купувайте верния размер на комплекта, подобаващ на вашата фигура.

Играчите би трябвало да търсят нещо, което не е прекомерно необятно (за да избегнат дърпане на фланелката от противника), само че и не прекомерно плътно (че да провокира неудобство).

Допълнителен проблем при избора на размер на детските футболни комплекти е бързия напредък на децата. Позволете толеранс от към 2,5 см за сезон.

Футболните екипи се оферират в разнообразни форми и размери, тъй че, вземете ограничения на гръдната обиколка, преди да извършите поръчката си.

Предлагаме ви да измерите съществуваща футболна тениска, защото това ще бъде най-хубавият метод да определите нужния размер.

Една от главните аргументи за комплициране произтича от метода, по който са обозначени размерите на облеклата, да вземем за пример тук публикуваме лист от един прочут американски производител:

Футболни комплекти за дребни момчета
X-Small Boys = 3-4 Years old Small Boys = 4-5 Years old Medium Boys = 5-6 Years old Large Boys = 6-7 Years old X-Large Boys = 7-8 Years old
Размери на Футболни фланелки (когато желаете да закупите единствено футболна фланелка)
X-Small Boys = 6-8 Years old Small Boys = 8-10 Years old Medium Boys= 10-12 Years old Large Boys = 12-13 Years old X-Large Boys = 13-15 Years old
Ако търговецът популяризира комплектите си за момчета в интернет като за едри момчета “large boys ”, клиентът може да се обърка и да поръча този комплект, мислейки, че ще стане на 12-13 годишно дете, можете да си визиите, че клиентът няма да бъде доста удовлетворен, когато поръчката му дойде и получи нежелателен продукт или размер.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР