Когато става въпрос за интервю за работа, повечето кандидати прекарват

...
Когато става въпрос за интервю за работа, повечето кандидати прекарват
Коментари Харесай

Шефът използва „тест за клатещ се стол“ при всички интервюта и не наема онези, които се провалят

Когато става въпрос за изявление за работа, множеството претенденти прекарват часове в подготовка на отговорите на постоянно задавани въпроси. Но без значение какъв брой готови може да се чувствате, няма гаранция, че няма да ви хвърлят крива топка, преднамерено предопределена да разкрие същинския ви темперамент.

Точно това твърди един човек, че се случва в ROTC Nuclear Power School, защото неговите интервюиращи чиновници вършат всичко допустимо, с цел да тестват своите претенденти. Говорейки пред Mirror US, мъжът сподели: „ Брат ми беше в ROTC в колежа и той ми описа тази история. Кандидат за ROTC учебно заведение за нуклеарна сила щеше да седне на стола пред бюрото на интервюиращия по време на изявлението.

„ Имаше втори/подобен стол в стаята, разполагаем за претендента – в профил. Столът пред бюрото за жалбоподателя имаше един крайник на стола – съкратен – тъй че индивидът, който седи на стола, се клатеше – по време на изявлението. Успешният тест беше да се види дали претендентът ще бъде задоволително самоуверен да спре изявлението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР