Когато става въпрос за интервю за работа, обикновено мениджърът, който

...
Когато става въпрос за интервю за работа, обикновено мениджърът, който
Коментари Харесай

Напишете си домашното и поемете кормилото

Когато става въпрос за изявление за работа, нормално мениджърът, който го организира, е на " шофьорското място ". Той задава въпросите и взема решенията. Но в този развой претендентите не са просто пасажери. В някои обстановки е допустимо и даже целесъобразно претендентът да поемете контрола.

„ Поемането на надзор по време на изявление за работа може да ви помогне да извършите мощно усещане и да насочите диалога в посока, която акцентира вашите мощни страни “, споделя Пол Брамсън, основен изпълнителен шеф на Paul Bramson Companies, която предлага стратегии за образование по продажби и водачество. „ Въпреки това е от значително значение да се откри баланс сред поемането на надзор и уважението.
Разберете какво можете да контролирате
Първата стъпка е да разберете какво можете да контролирате. Въпреки че не можете или не би трябвало да се пробвате да контролирате други хора в изявлението, имате независимост във връзка с себе си, споделя Давид Виачек, изпълнителен коуч и създател на Career Fixer - компания за кариерно образование. Например, можете да контролирате по какъв начин се представяте, в това число вашата сила, както и образците, анекдотите и индикаторите, на които наблягате, и въпросите, които задавате.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР