Когато става въпрос за чувства, особено в ранните етапи на

...
Когато става въпрос за чувства, особено в ранните етапи на
Коментари Харесай

Маркери на мъжката симпатия: Признаците, че мъж харесва жена

Когато става въпрос за усеща, изключително в ранните стадии на общуването, всички сме склонни да се съмняваме дали в действителност ни харесват.
Освен това, нашата персонална благосклонност може да замъгли очите ни, тъй като по този начин ни се желае да приемем пожелателното мислене за действителност.

За да не се окажете в плен на личните си мечти и да ревизирате истинността на благосклонността на мъжа, обърнете внимание на редица невербални сигнали, които с огромна степен на възможност удостоверяват отношението на мъжа към дамата.

За да извършите това, не е належащо да имате суперсили на детектив или анализатор. Достатъчно е деликатно да наблюдавате държанието на мъжа: придвижванията на тялото, погледа, интонацията на гласа и т.
Като свържете дружно видимо разнообразни наблюдения, можете да получите цялостна картина и да изясните обстановката.
Нека разберем признаците на същинска мъжка благосклонност, на какво една жена би трябвало да обърне особено внимание.

Изражение на лицето и взор
Когато поддържате връзка с мъж, би трябвало да погледнете по-отблизо изражението на лицето му и изражението на очите му, или по-скоро зениците му.

Разширяване на зеницата
Един от най-очевидните признаци на мощна благосклонност е разширението на зениците.
Разширените зеници алармират, че човек изпитва мощни страсти, превъзбуден е и има явен интерес към събеседника си.
Всичко това се дължи на прилива на допамин, хормонът, виновен за удоволствието. Именно това кара зениците да се уголемяват.

Разбира се, зениците могат да бъдат разширени и по други аргументи.

Например, в неприятно осветена стая зениците естествено се уголемяват. При приложимост на наркотични и психотропни медикаменти зениците също се уголемяват. В моменти, когато човек изпитва мощна болежка, зениците му още веднъж се уголемяват.
Ако всички горепосочени фактори са изключени, тогава разширените зеници са сигурен знак за усеща.

Между другото, зениците на дамите също се уголемяват, когато видят прелъстителен мъж.
Интересен опит, извършен в средата на предишния век, демонстрира, че мъжете намират дамите с разширени зеници за по-женствени, нежни и секси.

Това е било намерено, когато на мъже са показани фотоси на едни и същи дами, само че с разширени зеници и очи в естественото им положение.

Мъжете харесали фотосите с разширени зеници. А на елементарните фотоси характеризирали дамите като „ студени “ и „ дистанцирани “.

Никой от изследваните мъже не обърнал внимание на ширината на зениците на дамите от фотографията, т.е. те разчели този сигнал за женска благосклонност на подсъзнателно равнище.

Зрителен контакт
Друг явен знак за привличане е зрителният контакт. Мъжът не отклонява взор, а в противен случай, пробва се по-често да поддържа зрителен контакт с дамата.

Известно е, че взирането в очите има доста мощен резултат върху хората.

Изследванията на учени демонстрират, че задържането на взор очи в очи за към 2 минути води до учестяване на сърдечната периодичност, повишение на телесната температура и даже непознати стартират да изпитват привличане един към различен.

Случва се и мъжът да заобикаля директния взор, само че да наблюдава с периферното си зрение дамата, която го интересува.
В същото време той може да се майтапи шумно и да приказва с различен събеседник, като по този метод се пробва да притегли вниманието на тази, към която изпитва благосклонност. Веднага щом тя напусне полезрението му, ползата на мъжа към сегашния му събеседник изчезва и той стопира да поддържа връзка.

Облизване на устни, постоянно преглъщане, усмивка
Когато мъжът види жена, която харесва, слюноотделянето му може да се усили. Освен това се покачва равнището на тестостерон в слюнката му. Прекомерното слюноотделяне предизвика постоянно преглъщане.
Ако мъж постоянно се усмихва, разкривайки горния ред зъби, облизва устните си и понякога поглежда към устните на дамата, тогава той явно изпитва мощна благосклонност към нея.

Намаляване на дистанцията и тактилен контакт
Ако мъжът се пробва да бъде по-близо до жена при всяка опция, да вземем за пример, когато някой минава около нея, той избира да се приближи, вместо да се отдалечи. Или когато той се пробва да не пропусне опцията да я допре по рамото или да й подаде ръка, това ясно приказва за неговата благосклонност.
Тактилните сигнали са един от най-силните признаци на благосклонност.

Движения на тялото
Ако по време на диалог краката на мъжа са обърнати непосредствено към жена, тогава той явно я харесва. Ако единият или двата крайници гледат встрани едновременно, тогава мъжът явно не се интересува от диалога и желае бързо да си тръгне.
Ако в наличието на жена господинът седи с разтворени крайници, тогава несъмнено не е апатичен към нея.

Друг симптом на благосклонност са дейните жестове.

ю Ето по какъв начин мъжът желае да направи особено усещане на дамата - придвижванията му стават някак пресилени, тъй като желае да покаже своята убеденост и мощ.
Колкото повече пространство заема един мъж, толкоз повече той желае да завоюва привързаността на дамата.

Внимателно слушане
Мъж, който има мощна благосклонност към жена, се пробва да научи колкото е допустимо повече за нея. Следователно, няма да се разсейва от странични неща и помни най-малките отговори и детайлности от разговора и елементарно може да си напомни какво е говорила през последните дни.

В същото време ще се пробва да задава персонални въпроси, които му разрешават да реалокира връзката на по-близко и поверително равнище. Той също по този начин откровено се интересува от мнението на дамата по отношение на неговите ползи и желания.

Комплименти
Очевидно човек, който желае да подчертае своята благосклонност, ще направи похвали. Важно е обаче да се означи тяхното наличие.

Ако комплиментите се отнасят извънредно до външния тип, тогава най-вероятно мъжът не приема дамата съществено.
Но в случай че думите му акцентират вътрешните качества на една жена, нейната добрина, грижа, искреност и така нататък, тогава той явно цени на първо място нейната персона и е ориентиран към сериозна връзка.

Личен кръг
Висока степен на доверие е опознаването на другари и родители. Това може да е сигнал за съществени проекти на мъжа. Най-вероятно той е в действителност влюбен и е подготвен да сплоти ориста си с нейната.

Инициативност
Мъж, който изпитва мощна благосклонност, няма да играе на котка и мишка. Той ще поеме самодейността, ще възнамерява среща авансово и като цяло ще включи дамата в своите проекти и график, като се грижи да отдели несъмнено време за другарство с нея.

При всяка комфортна опция той ще е подготвен да се срещне.

Разбира се, има спонтанни обстановки, когато проектите ненадейно се трансформират. Ако обаче това се случва със забележителна прецизност, това може да е знак за предпочитание да задоволи само половите си потребности.
Ако той прави взаимни проекти авансово, обмисляйки качеството на времето, прекарано един с различен, това значи огромна прочувствена ангажираност и съвестност на желанията.

Друг аршин за оценка е времето на посланията му. Ако те идват сред 12.00 и 17.00 часа, това е добър знак. Означава, че мъжът се пробва да не разсейва дамата по време на най-натовареното й време.

Грижа
Ако мъжът се опита да помогне и да направи най-малко нещо положително за една жена, в случай че е подготвен да помогне при най-малката й молба, тогава това е явен знак за неговото откровено състрадание.

Дори дребни неща, като пазаруване на утринно кафе, напомняния да се облечете топло, тъй като... задава се студено време, помощ при конфигуриране на компютърна стратегия и така нататък демонстрират неговата съпричастност.

Думи
Дори в случай че мъжът не е привикнал да приказва за възприятията си и му е мъчно да заявява любовта си, изречения като „ липсваш ми “, „ ти си ми скъпа “ и така нататък акцентират неговото отношение.

Сега към този момент знаете сигурните признаци на мъжка благосклонност.
Търсете хора като вас и сами бъдете отворени за връзка и тогава ориста сигурно ще докара обичания човек право до сърцето ви.
И не забравяйте, че мрачните хора наподобяват доста по-малко привлекателни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР