Когато става дума за работа и призвание най-често срещаният съвет

...
Когато става дума за работа и призвание най-често срещаният съвет
Коментари Харесай

Kaĸ cпopeд Бил Гeйтc дa paзбepeтe в ĸaĸвo нaиcтинa cтe дoбpи?

Когато става дума за работа и предопределение най-често срещаният съвет е, че това което правиш би трябвало да ти харесва. Създателят на Microsoft е разкрил метод, с цел да разбере в какво в действителност го бива и поучава останалите също да го употребяват.

Ако в действителност желаете да сте най-хубавия в нещо, съгласно компютърния талант би трябвало да се върнете към тийнейджърските си години, написа CNBC.

" Това, от което сте били захласнати на възраст сред 13 и 18 години, е най евентуално вашето предопределение ", признава Гейтс.

Естествено в неговия случай занимание е било писането на кодове. Тази пристрастеност се трансформира в софтуерна империя и прави Бил Гейтс не просто в милиардер, а втория най-богат човек в света.

" В интервала от 13 до 18 години имаше единствено едно нещо, от което бях захласнат и това е писането на програмен продукт ", изяснява филантропът.

Гейтс, за който програмирането се е трансформирало във уплаха, стартира да написа кодове още в частното учебно заведение Лейксайд в Сиатъл. Там се среща със съоснователя на Microsoft Пол Алън. Първата софтуерна стратегия, която Гейтс основава е цифрова версия на играта морски шах.

Въпреки че Бил Гейтс демонстрира от дребен, че има IT гений, самичък признава, че са му били нужни доста старания и време, с цел да стане един от най-хубавите в бранша.

" Помня, че бях в действителност доста добър, когато бях на 15 ", споделя той, само че изяснява, че на много по-късен стадий среща хора със супер умения.

" За мен беше доста потребно да сравня това, което съм написал с кодовете на други хора. Донякъде в действителност бях самообразован, беше мъчно, само че трябваше да мина през този интервал, с цел да бъда програмист от международна класа. "

Благодарение на заниманието му от тийнейджърските години и компанията, която основава, в този момент положението му възлиза на $98 милиарда.

 

money.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР