Когато става дума за нашия дом и имущество, няма по-важна

...
Когато става дума за нашия дом и имущество, няма по-важна
Коментари Харесай

Застраховката Бонус дом+ дава защита на имота и неговите обитатели

Когато става дума за нашия дом и имущество, няма по-важна тематика от сигурността. Но до момента в който всички мислят по какъв начин да създадат мястото оптимално безвредно за обитаване, мнозина пропущат един доста значим аспект - застраховката. Тя предлага обилни преимущества и е значим детайл в обезпечаването на финансова непоклатимост и успокоение. Всеки огромен осигурител може да спомага с сходна услуга, само че полицата „ Бонус дом+ ” на „ Булстрад “ несъмнено изпъква измежду другите оферти на пазара.

Предназначена е както за парцели, по този начин и за движимо имущество, намиращо се в жилището. “Бонус дом+ ” може да покрие и слънчева апаратура за лични потребности на застрахования. Разбира се, парцел от всевъзможен темперамент е огромна инвестиция и никой не би желал да остави късмет за акцидент. За това и полицата покрива най-често срещаните непредвидени събития, като пожар, наводняване, земетресение, късо съединяване или токов удар, кражба и вреди от влизане с щурм или при опит за такова. 

Едно от най-големите преимущества на застраховката на парцел е, че дава финансова сигурност. В случай на непредвидени събития застрахователната компания ще покрие разноските за възобновяване. Това значи, че притежателят няма да поема цялата финансова тежест и може да се върне към естествения си живот бързо и без огромни загуби.

Но с изключение на самото имущество, застраховката пази и жителите. “Бонус дом+ ” покрива и разноските при положение, че някой от семейството претърпи акцидент. Също по този начин се грижи за застрахованите и при други финансови проблеми като да вземем за пример загуба на приход от наем, ако парцелът е потърпевш. Сред другите покрития на полицата са разноски за отключване на ключалка и разноски за издаване на документи. Изплащат се и вреди, породени от домакински любим и даже акцидент на самия него. 

Изборът на вярната застраховка на парцел зависи от самостоятелните потребности и условия на притежателя. “Булстрад ” улеснява сключването като не постанова самоучастие и няма потребност от попълване на въпросник и прелиминарен оглед. По този метод клиентите са минимално ангажирани с организацията. 

Освен това, “Бонус дом+ ” може да се заплати еднократно или на четири равни разсрочени вноски, без в допълнение оскъпяване.

Обичайно застраховката се подписва за 1 година, само че може да се контракти и по-дълъг период. Застрахователното покритие стартира след заплащане на наградата или при внасянето на първата вноска при разсрочен избор.

Покритието се приключва с приключване на периода на контракта, при преустановяване на контракта от някои от страните или при неплащане на дължима вноска със забавяне повече от 15 (петнадесет) дни.

“Бонус дом+ ” е отлична опция за всеки притежател, който желае да си обезпечи оптималната сигурност. Застраховката на парцел дава финансова непоклатимост, успокоение и отбрана на парцела и на живеещите в него. Тя съставлява значим детайл в ръководството на рисковете. Не пропускайте опцията да отбраните своя дом и имущество с “Булстрад ”!

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР