Когато става дума за борбата с международен тероризъм, Русия е

...
Когато става дума за борбата с международен тероризъм, Русия е
Коментари Харесай

Експерт: Русия е партньор, когато говорим за международен тероризъм

Когато става дума за битката с интернационален тероризъм, Русия е сътрудник. Категоричен бе в ”Денят ON AIR ” специалистът по интернационална сигурност Димитър Гърдев.
Думите на специалиста пристигнаха вследствие от разисквания отчет за национална сигурност в Народното събрание, който прокара изказванията, че Русия е опасност за България, както и днешното заявление на Бойко Борисов, че по време на българското Председателството на Европейски Съюз ще се работи за отпадане глобите против съветската страна, както и унищожаване на напрежението сред нея и Европа.

Димитър Гърдев разяснява и последствията от разрушените групи и отряди на " Ислямска страна ". Сред тях се намират бойци от Европа, които се завръщат и съставляват сериозна заплаха, твърди той.

" Те стартират да търсят отбрана като бежанци. Тяхната душeвност обаче е изменена поради войната. Преминават задръжки, които за нас са неприемливи, а за тях са всекидневие ", изясни специалистът. Гърдев прикани за промени в законодателството на България, които ще извърнат по-голямо внимание какви са опциите за надзор. Той акцентира, че надзираването в публичните здания би трябвало да бъде засилено и да се възползваме от интервала на Председателството на Европейски Съюз, когато е належащо да засилим наблюдението върху публичните маси.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР