Когато станете собственик на малко кученце рано или късно идва

...
Когато станете собственик на малко кученце рано или късно идва
Коментари Харесай

10 правила, които трябва да знаете при дресировката на кучето си

Когато станете притежател на малко кученце рано или късно идва моментът да си зададете въпроса – по какъв начин да създадем нашия четирикрак любим дисциплиниран? И тук идва отговорът – време е да започнете с образованието. Преди това обаче би трябвало да имате най-малко дребна визия от къде да започнете с дресировката.
 image2_16x9.png Какво си мислят кучетата, когато им се усмихваме? На фокус
Не забравяйте – може да постигнете отлични резултати във всичко, нужни са главно предпочитание, доста самообладание и добра предварителна подготовка. Така ще се сдобиете с едно интелигентно и добре възпитано куче. Освен всичко това, самите вие ще изпитвате горделивост от постигнатото.

Представяме ви в нашата изложба 10 елементарни правила, които ще ви оказват помощ да превърнете дребното палаво кутре в дисциплиниран домакински любим.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/39253/39253496/1600-400-tema-na-meseca-08.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  10 човешки храни и питиета, рискови за здравето на котките Тайният живот на домашните любимци 10 човешки храни и питиета, рискови за здравето на котките  10 метода, по които кучетата показват любовта си Тайният живот на домашните любимци 10 метода, по които кучетата показват любовта си  Карл Лагефлед е бил захласнат от котката си Тайният живот на домашните любимци Карл Лагефлед е бил захласнат от котката си Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР