Когато стане дума за секс, устата е в една от

...
Когато стане дума за секс, устата е в една от
Коментари Харесай

Искаш нещо в секса? Ето така се прави

Когато стане дума за секс, устата е в една от основните функции. И не, не приказвам единствено за невербалното й прилагане, ами и за това, когато от нея излизат, облечени в думи, желанията и сластните ви мисли. Ако се чудите от кое място да започнете, отговорете си от какво най-вече сте привлечени в него.
Какво е нещото у него, на което не може да устоите и сте подготвени да скочите в най-близкия креват или някакъв негов сурогат, в случай че наоколо нямате подобаваща мебел за обич.
Дали е дупето му, забележителният му гръден панер, мощните му ръце, лицето му, когато ми гледа сластно, що пък не и неговите възголеми ходила. Не се свенете, а му говорете разюздано. Започнете с комплиментите, те много разгорещяват.
С думи му обяснете какво го чака, в случай че е положително момче и разноски кучето вместо вас или се научи да пуска пералнята. Разкажете му за благинките, които ще го споходят. Бъдете интимни и секси с думите.
Не се срамувайте да споделяте личните си въжделения сред чаршафите. Ако си фантазирате по какъв начин той ви гони с черпака из жилището, кажете му. Колкото и необичайно да звучи първоначално, кой знае – може да се окаже още по-опитен готвач, в сравнение с допускате.
Дори и да не обича да го командвате изключително, сигурно би направил дребно изключение с непорасналото си его, в случай че преди размяната на милувки, го изкомандорите полово. Заповядайте му своите мераци. Бъдете уверени в своите претенции, тъй като няма нищо по-възбуждащо за сигурния в себе си мъж от самоуверената жена.

Примерно вербално полово меню
Ако имате обичани дънки или различен тип дреха, в която го намирате за изключително неудържим, издишайте откровението си сластно в ухото му. Със сигурност вашето придихание ще направи тясна предната част на панталоните.
Има дами, които доста се възбуждат от мъже, извършващи физическа активност. Ако усетите, че е на ръба да се ядоса, задето вместо да гледа следващия мач, му се постанова да смазва пантите на вратата или да завинтва болчетата на колелото на детето, споделете, че умелото му боравене с отвертка ви кара да желаете да му отвинтите сетивата.
Други от нас се възбуждат от потното тяло на мъжа до себе си. Ако сте от тях, а той обича да върви на фитнес, помолете го да не се къпе в залата, а да резервира малко спортни феромони и за у дома. Това сигурно ще го накара да тренира по-бързо и да ви люби по-чевръсто.
Не забравяйте да откровеничите и за това какво най-вече ви доставя наслаждение в секса. Ако обичате той да е от горната страна или зад вас, не пропускайте да му го кажете по време на акта.
Ако обичате да господства над вас, кажете му, че няма нищо по-секси за вас от това той да ви подчинява понякога.
Понякога функциите са разменени и вие сте в ролята на строгата стопанка. Не е нужно да купувате безценен сексуален атрибут, с цел да подсилите фантазията си. От време на време едно просто изречение „ Съблечи се и легни незабавно “ е задоволително, с цел да направи чудеса и за вашата и за неговата възбуденост.
Харесва ви да го наблюдавате, до момента в който свършва. Или пък ви харесва стерео чувството на личното ви поглъщане в неговите очи, до момента в който той постепенно изчезва във вас, тогава не пазете тази дребна загадка единствено за вас, а го подарете вербално и на него. Това ще го накара да бъде още по-всеотдаен сред чаршафите.
Ако има нещо, което ви кара да се виете от кеф, не се стеснявайте. Не единствено оставете на езика на тялото да приказва, само че и ползвайте устата си, с цел да изразите гласно, това, което усеща снагата.
За някои от нас целувката е незаменима част от целия полов театър. Ако той обаче оставя настрани този афродизиак, не му мислете доста, ами му кажете, че желаете да ви целува от пъпа през ушите, та чак по най-дълбочинните ви интимности.
Каквото и да решите да му кажете, не се спирайте. Вербализацията на желанията е половин оргазъм. Разбира се, в случай че той знае какво да прави с вас и когато пандизите устата си, или я отваряте единствено с цел да пуснете на воля доволните си стонове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР