Когато стане дума за качествата, които търсим и искаме, за

...
Когато стане дума за качествата, които търсим и искаме, за
Коментари Харесай

Трите елемента на привличането

Когато стане дума за качествата, които търсим и желаеме, с цел да намерим стремежи сътрудник, привлекателният и секси външен тип е първото, което идва мислено. Чувството на привличане, това е „ химията “ или „ искрата “, което ни стимулира да желаеме да сме с даден човек – и той да желае да е с нас.

Но какво прави един човек прелъстителен? Външен тип, запаси, държание, просветеност, или нещо по-уникално и особено? С малко изпитание, можем да се сетим за човек, който е прелъстителен по всяка от тези аргументи. Дори да имаме желан „ вид “, рядко имаме ясна концепция какво прави даден човек прелъстителен за нас – и за какво.

Всъщност има разнообразни видове прелест и методите, по които всеки от нас взема решение и умее да реализира това, зависят от личния му темперамент и от вида връзка, която търси.

Физическа прелест: Да изглеждаш секси

Всички знаем, че външният тип е значим. Това, което множеството хора не осъзнават, е че външният тип е повече или по-малко значим според от това какъв вид връзка търсите. И какво друго внасяте в общуването с колегата си. Обикновено краткосрочните и по-концентрираните върху секса връзки изискват най-вече физическа прелест, която губи своята значимост със задълбочаването на близостта, шерването и дълготрайната поддръжка.

Във всеки случай физическите черти, които са най-привлекателни за другите, са тези, които са най-хубав знак, че сме здрави и във форма. И защото тези черти се трансформират с времето, поради здравословното ни положение, това значи, че най-привлекателните черти са и тези, върху които имаме максимален надзор. Добрата хигиена и физическите извършения са по-важни от съвършения бюст и най-симетричния нос.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР