Когато стана ясно, че Мат Рийвс (Войната за планетата на

...
Когато стана ясно, че Мат Рийвс (Войната за планетата на
Коментари Харесай

Робърт Патисън, The Batman и защо актьорът отказва да тренира за ролята на Батман

Когато стана ясно, че Мат Рийвс ( " Войната за планетата на маймуните ", 2017 г.) ще режисира нов филм за Батман, който ще се разграничи от към този момент познатите ни, бяхме доста въодушевени. И към момента сме.

Когато стана ясно, че Робърт Патисън ще влезе в основната роля, и у нас се появиха леки запаси и терзания дали той е най-удачният избор. Не поради друго, а тъй като не сме го виждали в сходна роля, а Крисчън Бейл много качи летвата.

Оказва се обаче, че Патисън е отказал да тренира по-усилено, в сравнение с го прави по принцип, с цел да се приготви за ролята.

Помним по какъв начин Бейл качи много килограми, с цел да влезе в черния прилепващ костюм, само че на по-младият му сътрудник очевидно тази концепция не му се нрави.

В изявление за GQ Робърт Патисън споделя, че през 70-те години на предишния век никой не е упражнявал, с цел да промени външния си тип за дадена роля - даже Джеймс Дийн не го е правил.

Патисън е на мнение, че в случай че тренира, с цел да промени метода, по който наподобява, ще стане част от казуса. Според него, по този начин се слага казус.

Актьорът въпреки всичко има персонален треньор, който го е посъветвал по време на обществената изолираност да прави извършения у дома, употребявайки топка за баланс. Но Патисън не се вслушва в препоръките и не тренира доста. Все отново се е съгласил да следва хранителен режим, написа Digital Spy. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР