Когато срещнете човек от минал живот се чувствате невероятно, но

...
Когато срещнете човек от минал живот се чувствате невероятно, но
Коментари Харесай

Случва Се На Всеки! Ето Как Да Разберем, Че Сме Срещали Някой В Миналия Живот!

Когато срещнете човек от минал живот се чувствате необикновено, само че от време на време изникват и неприятни мемоари или чувства, свързани с връзките ви в предходния живот. Вярвайте на интуицията си. Не всички връзки траят постоянно, а някои от тях ни учат на мъчителни уроци. Ако срещнете някой, за който имате чувството че постоянно сте познавали, това значи, че имате незавършена работа, тук на Земята.

Ето и седем признака, по които да разпознаете вашия остарял познайник от минали животи:

1. Когато го погледнете в очите се чувствате вкъщи

Най-накрая се чувствате по този начин, като че ли някой ви схваща. Не сте съден, нито се чувствате неловко и когато погледнете индивида в очите е все едно гледате във вашите лични. Чувствате се свързани.
Да срещнете подобен човек е като да се приберете вкъщи. Можете да разговаряте с него в продължение на часове, а също толкоз сполучливо можете и да стоите без да обелите дума, като даже и за момент не се чувствате некомфортно. Можете да бъдете напълно себе си. Връзката ви наподобява лека, а не напрегната.

2. Изпитвате поразителни страсти по време на срещата

Този човек вади на повърхността неподозирани за вас страсти. Не можете да определите какво тъкмо се случва, само че нещо у него ви кара да усещате, че тази среща ще промени живота ви. Възможно е да започнете да плачете, да се смеете или да прегърнете индивида топло, тъй като просто не можете да сдържате страстите си. Този човек значи доста за вас, тъй че да го видите за първи път от месеци или години, неизбежно ще предизвика у вас мощни усеща.

3. Имате многочислени мемоари с него

Не знаете по какъв начин или за какво, само че и двамата споделяте мемоари от предходен живот. Може би сте живели на едно и също място, имали сте една и съща специалност или сте се срещали по време на пътувания. Вие просто знаете и помните тези неща и ги пренасяте през всеки идващ живот.

4. За вас той е като прочетена книга

Този човек може да чете мислите ви. Без да е нужно никакво пояснение, той към този момент знае какво мислите и чувствате. Между вас съществува телепатична връзка.

5. Времето не значи нищо в компанията му

Времето губи смисъла си, когато сте дружно и вие забравяте за действителността. Чувствате се в безспорна естетика с този човек и елементарно губите визия за пространство и действителност.

6. Имате мощна връзка, даже когато сте разграничени

Дори и да не сте го осъзнавали в съответния миг, с този човек евентуално сте общували и преди.
Може би сте получавали мощни послания, все едно някой се е опитвал да се свърже с вас телепатично. Може би всеки ден сте виждали идентични цифри на часовника или нещо друго, а това също значи, че вселената е желала да ви изпрати известие. Знаците се появяват, когато минимум очаквате и насочват точно към срещата с този специфичен човек.

7. Пасвате си незабавно

Може би през по-голямата част от живота си сте се чувствали неразбрани, само че когато срещнете човек, който познавате от минали животи, тези мъчителни преживявания мигновено изчезват. Още при първата ви среща, вие изграждате дълбока връзка, в която и двамата се чувствате комфортно и нищо друго няма значение.

Физичката Мишел Найт разяснява връзките от минал живот: „ Всички сме имали обстановки, в които срещаме чужд човек, а имаме възприятието че сме го познавали постоянно и построяваме една мощна и дълбока връзка с него. Често това може да значи, че в нравствен смисъл този човек е „ мигновена карма “. Кармичната връзка от предходен живот е просто история, която дружно с индивида продължаваме и надграждаме във всеки идващ живот. “/Megavselena.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР