Когато сме по-млади, сме леко пренебрежителни към секса. Все си

...
Когато сме по-млади, сме леко пренебрежителни към секса. Все си
Коментари Харесай

9 неща, без които сексът ще е божествен

Когато сме по-млади, сме леко пренебрежителни към секса. Все си мислим, че всичко ни е ясно и че няма по какъв начин даже един оргазъм да ни се изплъзне. Но колкото по-възрастни ставаме, толкоз повече започваме да осъзнаваме, че сексът е в действителност огромна работа. И е единствено поради изгодите му за здравето или поради кефа, който получава тялото. Кара ни да се усещаме повече във връзка със себе си, както и с колегата си, и ни доставя толкоз доста наслаждение. Независимо дали става въпрос за спомагателния подтик на убеденост или желанието да подобрим половия си живот като цяло, ние в действителност сме подготвени да създадем всичко допустимо, с цел да реализираме по-добри резултати. Ето какво би трябвало да спрем да вършим, с цел да имаме по-добър полов живот.

1.Спрете да симулирате оргазми

Момичета, никой не печели от опитите ви да отбраните егото на мъжа. Нито оргазмите, които в действителност бихте могли да изпитате, в случай че не мислите непрекъснато по кое време да започнете да пъшкате, заблуждавайки го, че е огромен занаятчия в леглото, нито идващите му партньорки, които може да се окажат по-смели от вас и да му обяснят по какъв начин за нищо не става в леглото. Вместо това го накарайте да се потруди за вашия оргазъм и му се наслаждавайте без задръжки. И в случай че той не е подготвен да ви даде подобен, пуснете го да си върви.
Спрете да поставяте ограничавания на въображението си
Ако имате извратени мечти, не се срамувайте или винете за това. Прегърнете ги и вокализирайте потребностите си пред половия си сътрудник.
Спрете да оказвате напън върху себе си
Не е нужно да сте прясно епилирани или да сте облечени с най-секси и скъпото си долни дрехи. Може да бъдете изкусителни и без да се стараете толкоз. Не позволявайте на стандартите да разрушат занимателното прекарване, наречено секс.
Спрете да си измисляте извинения, с цел да не мастурбирайте
Не е нужно да имате оргазъм единствено с колегата си. Научете по какъв начин да си подарите подобен сами и го правете постоянно. Само по този начин ще разберете какво в действителност желаете в леглото. От време на време давайте отмора на ръката си и използвайте сексиграчка или преносим душ. Намерете наслаждение в самозадоволяването.
Спрете да бъдете прекомерно взискателни към тялото си
Всички имат стрии, лунички, бенки, родилни петна, смяна на цвета на кожата и косми по тялото. Прегърнете красивото си тяло такова, каквото е, и покажете уязвимата си страна на колегата, вместо да се криете от него.
Не се опитвайте да угаждате на колегата всякога, когато вършиме секс
Знам, че желаете да сте най-хубавите в леглото, само че е нездравословно да се състезавате със себе си. Ако сексът е отегчителен понякога, това е напълно обикновено. Запазете вашите порно звездни осъществявания за премия понякога.
Не оставяйте постоянно контрола в негови ръце
Ако желаете секс тъкмо в този момент и навръх това място, инициирайте го допустимо най-скоро. Ако желаете да бъдете доминанта, покажете му кой е шефът и го покорете. Не позволявайте той да е този, който постоянно взема решенията в леглото и отвън него.
Не бързайте да вършиме секс с нов сътрудник
Ако към момента не сте подготвени да извадите физическите си връзки на идващото равнище, тогава не го правете. Накарайте го да чака колкото време ви би трябвало. И в случай че сте подготвени, забавете нещата, с цел да се насладите на прелюдията и възходящото полово напрежение.
Не правете секс, в случай че не го желаете
Често дамите се усещат принудени или отговорни да вършат секс с сътрудниците си от боязън, че господата ще изгубят интерес към тях. Не е нужно обаче да го вършиме, в случай че не сте в въодушевление за замяна на милувки. Ако ви цени задоволително, ще почита вашите стремежи и отново ще желае да се поддържа връзка с вас освен сред чаршафите.

Източник: mila.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР