Когато сме по-млади, сме леко пренебрежителни към секса. Все си

...
Когато сме по-млади, сме леко пренебрежителни към секса. Все си
Коментари Харесай

Само за дами: 9 неща, без които сексът ни ще е божествен

Когато сме по-млади, сме леко пренебрежителни към секса. Все си мислим, че всичко ни е ясно и че няма по какъв начин даже един оргазъм да ни се изплъзне. Но колкото по-възрастни ставаме, толкоз повече започваме да осъзнаваме, че сексът е в действителност огромна работа. И е единствено поради изгодите му за здравето или поради кефа, който получава тялото. Кара ни да се усещаме повече във връзка със себе си, както и с колегата си, и ни доставя толкоз доста наслаждение. Независимо дали става въпрос за спомагателния подтик на убеденост или желанието да подобрим половия си живот като цяло, ние в действителност сме подготвени да създадем всичко допустимо, с цел да реализираме по-добри резултати. Ето какво би трябвало да спрем да вършим, с цел да имаме по-добър полов живот.

1. Спрете да симулирате оргазми
Момичета, никой не печели от опитите ви да отбраните егото на мъжа. Нито оргазмите, които в действителност бихте могли да изпитате, в случай че не мислите непрекъснато по кое време да започнете да пъшкате, заблуждавайки го, че е огромен занаятчия в леглото, нито идващите му партньорки, които може да се окажат по-смели от вас и да му обяснят по какъв начин за нищо не става в леглото. Вместо това го накарайте да се потруди за вашия оргазъм и му се наслаждавайте без задръжки. И в случай че той не е подготвен да ви даде подобен, пуснете го да си върви.

2. Спрете да поставяте ограничавания на въображението си
Ако имате извратени мечти, не се срамувайте или винете за това. Прегърнете ги и вокализирайте потребностите си пред половия си сътрудник.

3. Спрете да оказвате напън върху себе си
Не е нужно да сте прясно епилирани или да сте облечени с най-секси и скъпото си долни дрехи. Може да бъдете изкусителни и без да се стараете толкоз. Не позволявайте на стандартите да разрушат занимателното прекарване, наречено секс.

4. Спрете да си измисляте извинения, с цел да не мастурбирате
Не е нужно да имате оргазъм единствено с колегата си. Научете по какъв начин да си подарите подобен сами и го правете постоянно. Само по този начин ще разберете какво в действителност желаете в леглото. От време на време давайте отмора на ръката си и използвайте секс играчка или преносим душ. Намерете наслаждение в самозадоволяването.

5. Спрете да бъдете прекомерно взискателни към тялото си
Всички имат стрии, лунички, бенки, родилни петна, смяна на цвета на кожата и косми по тялото. Прегърнете красивото си тяло такова, каквото е, и покажете уязвимата си страна на колегата, вместо да се криете от него.

6. Не се опитвайте да угаждате на колегата всякога, когато вършиме секс
Знам, че желаете да сте най-хубавите в леглото, само че е нездравословно да се състезавате със себе си. Ако сексът е отегчителен понякога, това е напълно обикновено. Запазете вашите порно звездни осъществявания за премия понякога.

7. Не оставяйте постоянно контрола в негови ръце
Ако желаете секс тъкмо в този момент и навръх това място, инициирайте го допустимо най-скоро. Ако желаете да бъдете доминанта, покажете му кой е шефът и го покорете. Не позволявайте той да е този, който постоянно взема решенията в леглото и отвън него.

8. Не бързайте да вършиме секс с нов сътрудник
Ако към момента не сте подготвени да извадите физическите си връзки на идващото равнище, тогава не го правете. Накарайте го да чака колкото време ви би трябвало. И в случай че сте подготвени, забавете нещата, с цел да се насладите на прелюдията и възходящото полово напрежение.

9. Не правете секс, в случай че не го желаете
Често дамите се усещат принудени или отговорни да вършат секс с сътрудниците си от боязън, че господата ще изгубят интерес към тях. Не е нужно обаче да го вършиме, в случай че не сте в въодушевление за замяна на милувки. Ако ви цени задоволително, ще почита вашите стремежи и отново ще желае да се поддържа връзка с вас освен сред чаршафите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР