Когато слушаш, Бог говори. Когато вярваш, Бог действа.Някой е написал

...
Когато слушаш, Бог говори. Когато вярваш, Бог действа.Някой е написал
Коментари Харесай

Когато се молиш, Бог слуша

 бял-гълъб

Когато слушаш, Бог приказва.
Когато вярваш, Бог работи.

Някой е написал тези прелестни думи. Трябва да се прочетат и да се опита да се осъзнае дълбокия смисъл на това. Те са сходни на десетте заповеди, които би трябвало да се следват в живота.

1. Молитвата не е „ аварийна гума “, която да изваждате, когато имате неприятности, а е „ щурвал “, който да те направлява през тях по верния път.

2. Защо предното стъкло на колата е толкоз огромно, а огледалото за задно виждане е толкоз малко? Защото предишното ни не е толкоз значимо като нашето бъдеще. Каквото и да е станало, гледай напред и не спирай.

3. Приятелството е сходно на книга. Може да изгори за секунди, само че ще отнеме години да се напише.

4. Всичко в живота е непостоянно. Ако всичко върви добре, наслаждавай се, тъй като няма да продължи постоянно. Ако всички върви неприятно, не се безпокой тъй като и то няма да продължи дълго.

5. Старите другари са злато! Новите другари са елмаз! Ако намерите елмаз, не забравяйте за златото! За да запазите елмаз, ще имате потребност от основа от злато.

6. Често, когато губим вяра и си мислим, че това е краят, Бог се усмихва свише и споделя: „ Успокой се, това е просто завой, а не край “.

7. Когато Бог позволява проблемите ти, вярваш в Неговите качества. Когато Бог не позволява проблемите ти, Той има вяра в твоите качества.

8. Слепият попитал Свети Антоний: „ Може ли да има нещо по-лошо от това да загубиш зрението си? “ Светецът дал отговор: „ Да, да загубиш вижданията си “

9. Когато се молиш за другите, Бог те слуша и ги благославя. И от време на време, когато си здрав и благополучен, се сети, че някой се е молил за теб.

10. Безпокойството не отстранява утрешните проблеми, то лишава днешния покой.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР