Когато синът ми беше докаран в Пирогов, той не беше

...
Когато синът ми беше докаран в Пирогов, той не беше
Коментари Харесай

Нападателят от Пирогов вероятно е бил забъркан в секта

Когато синът ми беше докаран в " Пирогов ", той не беше нападателен – имаме доказателство, видеоклип. От проучванията стана ясно, че синът ми е използвал марихуана . Той не беше на себе си, съгласно мен е бил заплетен в фракция. Така бащата на Калоян Милев, който преби грубо здравна сестра, изложи своята версия за случилото се.
Беше си съответен допреди 4 дни, когато стартира да приказва за Господ, че е Избраният, сподели още бащата. През последните дни, в профила си във Фейсбук е пускал през час постове на религиозна тема.
Разчитахме, че ще се отнесат отговорно – става въпрос за огромен мъж, 2,05 метра , добави бащата по адрес на работата на медицинските лица в " Пирогов ". Той попита непосредствено: Кой отвърза моето дете? Възможно е самичък да се отвърже, случвало се е и различен път - би трябвало да се ревизират фиксиращите подпори , отвърна шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов. Той добави, че става въпрос за състезател, доста бърз и за жалост опитът да бъде спрян е бил несполучлив.
Същевременно Балтов удостовери, че при приема Милев е бил спокоен, само че е бил " закрепен към леглото " . Не можем да кажем за какво по-късно се е стигнало до експанзия, сподели професорът. Той посочи, че Милев е съумял самичък да се развърже, видян е от нападнатата след това здравна сестра, която го е помолила да се върне да си легне. Милев в началото се съгласил, само че откакто влезнал в стаята, нападнал сестрата.
Балтов съобщи и, че петима охранители са непрекъснато на работа в " Пирогов ". За страдание използването на алкохол и наркотични субстанции извънредно зачестява, изключително в петък и събота вечер, посочи шефът на " Пирогов ". И настоя за по-сериозни охранителни ограничения в болничното заведение, тъй като тя е с по-специален статут.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР