Когато си родител на четири деца, почти всеки ден някое

...
Когато си родител на четири деца, почти всеки ден някое
Коментари Харесай

Голямата гордост на Дейвид Бекъм

Когато си родител на четири деца, съвсем всеки ден някое от тях съумява да те изненада и зарадва с нещо. А Дейвид и Виктория Бекъм се гордеят с всяко едно от отрочетата си, както можем да забележим от изявленията им в обществените медии.
 Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм в Beckham - документалната поредност на Netflix за връзката и брака им
Когато Дейвид рискува всичко поради Виктория

Двамата против всички

" Внимавайте, тъй като някой си взе шофьорския изпит ", написа 48-годишната футболна легенда в стори в Instagram профила си. На фотографията виждаме 18-годишния му наследник Круз зад кормилото на червен SUV.

Самият Круз Бекъм не е споделил в обществените медии, че към този момент е водач. За сметка на това обаче научаваме за новите му татуировки, които не са една и две. Последната му съставлява роза, до която има надпис " Мама и тате ".

Татуировката е дело на известния измежду звездите татуист Certified Letter Boy и точно на неговия профил виждаме фотография на Круз. Няколко седмици по-рано още веднъж при него най-малкият наследник на семейство Бекъм си направи друга татуировка.

И, изненада - тя още веднъж е отдадена на един от родителите му. Представлява думата Posh, какъвто е прякорът на Виктория Бекъм, когато тя към момента е част от момичешката поп група Spice Girls.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР