Когато си дългогодишен клиент на Ferrari, може да поискаш от

...
Когато си дългогодишен клиент на Ferrari, може да поискаш от
Коментари Харесай

Ferrari SP48 или какво се случва когато поискаш да ти направят собствено Ferrari

Когато си дълготраен клиент на Ferrari, може да поискаш от италианската компания да ти създадат извънреден модел, а ти даже да участваш в създаването му. Доказателство за това е Ferrari SP48, което е поръчано от точно подобен клиент, който за момента остава в неопределеност. Моделът е основан на F8 Tributo, само че със специфична визия по всички условия на заможния клиент.
`Ferrari

За дизайна на предницата на колата са употребявани нови технологии, а предната решетка е направена с забавен 3D резултат, сходно на тази при Roma. Този претекст продължава и в тавана и задният похлупак, а задницата се е сдобила с тънки LED светлини, още веднъж сходни на тези при Roma.
`Ferrari

Джантите са напълно разнообразни и по дизайн на клиента, а в страничната част можем да видим по-ниско ситуирани въздуховоди, както и изменена форма на тавана. Липсата на заден прозорец също е явна смяна, която разграничава SP48 от F8 Tributo.
`Ferrari

Не се загатва нищо за моторът, който евентуално остава същият 3.9-литров осмак със 710 конски сили и 770 нютон метра, ускоряващ италианското купе от 0 до 100км/ч в границите на 2.9 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР