Когато се затопли времето всички си имаме една рутина, която

...
Когато се затопли времето всички си имаме една рутина, която
Коментари Харесай

В топ форма за лятото – 4 уреда на страхотна цена!

Когато се затопли времето всички си имаме една рутина, която доста обичаме – вадим пролетните и летни облекла от дрешника и им се любуваме, като че ли преди малко сме си ги взели. Даже постоянно откриваме и някоя находка, която сме взели в края на лятото и не сме имали опция да облечем. Това преживяване е хубаво, тъй като прилича удовлетворяващото чувство след шопинг.

Друго особено за интервала април-май е планирането на летните отпуски, което също е ужасно. Защо ви описваме за тези „ мощни “ чувства? Защото двете имат нещо общо – би трябвало да бъдем във форма, с цел да се усещаме добре в обичаните си летни облекла, да се излежаваме на пясъка с “beach body” и да не се постанова да прикриваме част от тялото си за фотоси.

И защото сме практични, си набелязахме няколко продукта, които ще ни оказват помощ да реализираме изваяно тяло, и по-важното – може да ги употребяваме на всички места: вкъщи, в парка, във фитнеса или където ни душа желае.

 а Lilly Drogerie

Постелката е може би най-важният признак за тренировките в домашни условия, а и освен. Със сигурност през последните две години от ден на ден хора прибягнаха към персонални постелки, тъй като освен е по-хигиенично, а е и по-удобно – по този начин по едно и също време може да си тренираш у дома и да си я носиш да вземем за пример на йога класовете. Всеки, който в миналото е употребил постеля, знае какъв брой е значимо тя да е добра - ние избрахме постелката на YESSS. Размерите са ѝ 183x610x10мм, а високата ѝ компактност защищава коленете и ставите, като в същото време обезпечава баланс.

 а Lilly Drogerie

И като сме почнали с пастелните пролетни цветове, представяме ви тази страхотна розова гира от 2 кг. Килограмите ѝ са идеални за всевъзможни извършения – дали когато гледате видеа в домашни условия, упражнявате в парка или я носите със себе си на групови тренировки. Гиричката е подобаваща за аеробика, леки и силови тренировки, оживление и обща физическа подготовка.

 а Lilly Drogerie

Продължаваме листата с комплект от 3 ластика, още веднъж в доста приятни цветове. Всеки, който в миналото е упражнявал благодарение на ластици, знае какъв брой практични са те и какви страхотни резултати се реализират с тях. Ще стартираме с едно огромно преимущество – супер леки и компактни са и може да ги носите на всички места с вас. Те са изцяло подобаващи, както за начинаещи, по този начин и за напреднали. Те работят посредством силата на съпротивлението и с помощта на него даже и лека подготовка с тях може здравата да ви изпоти. Но пък резултатът ще си заслужава. Благодарение на тях може да упражнявате мускулите на ръцете, краката, седалището и раменете. Най-добрият избор за стягане и мощ!

 а Lilly Drogerie

И последно, само че не и по значимост, в Lilly Drogerie открихме този ластик за извършения, който обаче е с дръжки и е затворен. С него също може да вършиме безчет лесни и не толкоз извършения за стягане, мощ и мускули, само че може да го употребявате и в случай че сте почитатели на не толкоз интензивните спортове. Например този ластик ще ви свърши чудесна работа по време на загрявка, стречинг, тренировки по йога, пилатес и извършения за съвсем всички групи мускули.

Това беше нашата фантастична четворка за супер тяло. Няма потребност да ви споделяме, че инвестицията в здравето ви е най-хубавото, което може да сторите за себе си, тъй като спортът не е единствено хубаво тяло – той е нужен, с цел да бъдем по-здрави и енергични, изключително в този момент, когато борим и пролетна отмалялост. А тази инвестиция в този момент идва с -40% отстъпка за членовете на до 31-ви май. Ние сигурно ще се възползваме. Направете го и вие, а след това ще ни благодарите.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР