Когато се запознавате с нов човек, са нужни само 7

...
Когато се запознавате с нов човек, са нужни само 7
Коментари Харесай

Как да накарате непознат да ви хареса: 7 практични съвета

Когато се запознавате с нов човек, са нужни единствено 7 секунди (точно по този начин, секунди, а не минути), с цел да решите дали го харесвате или не. Естествено, този развой е двустранен.

Напрежението в сходни обстановки е голямо, изключително в случай че изпитвате обществена тревога или просто сте си срамежливи.

Може би тези 7 съвета, подбрани от BrightSide, ще ви оказват помощ да оползотворите оптимално първите основни 7 секунди.

1. Гледайте индивида в очите

Голяма част от общуването протича невербално. Ето защо чрез един непосредствен и открит взор в очите можете бързо да предразположите отсрещния. Това е универсален сигнал за доверие и почтеност. За да не изглеждате прекомерно самоуверени, може понякога да гледате събеседника под равнището на очите.

2. Усмихвайте се откровено

Съпровождайте всяка нова среща с откровена усмивка и запознанството с нови хора ще стане много по-лесно. Ако излъчвате позитивни усеща и страсти, безспорно ще разсъните благосклонност у индивида насреща.

3. Не забравяйте поздрава

Разговор, стартират със инцидентна фраза, може да завари индивида неопитен. Затова по-добре първоначално да го поздравите и да се визиите. Не би трябвало и да се страхувате първи да подадете ръка на чужд. Това е най-простият съставен елемент на сполучливото запознанство, който постоянно е подценяван.

4. Демонстрирайте неприкритост и убеденост

Тялото ни споделя доста. Струва си да се възползвате от това, с цел да извършите нужното усещане. Сигналите, демонстриращи неприкритост и създаващи атмосфера на доверие са: свободната поза, изправени (но не напрегнати) плещи, вдигната глава, ръцете некръстосани, отпуснати до тялото.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР