Когато се влюбите в човек, който не отговаря на чувствата

...
Когато се влюбите в човек, който не отговаря на чувствата
Коментари Харесай

Тя го иска, той нея - не!

Когато се влюбите в човек, който не дава отговор на възприятията ви, е по-добре в точния момент да се откажете от него и от вярата той да стане ваш, преди сърцето ви напълно да се обвърже. Несподелената обич е неприятно и мъчително прекарване, само че въпреки всичко е по-добрият вид от явлението „ разрушено сърце “. Ето и няколко знака, че е време да се откажете от обекта на възприятията си един път вечно:

1. Когато обектът на вашите стремежи е влюбен в друга и... вие го знаете

Ако обектът на възприятията ви е със заето сърце сега и вие знаете този факт, не е ясно на какво тъкмо разчитате. Шансовете този човек да се влюби във вас изненадващо не са огромни, тъй че спрете да се измъчвате.

2. Когато сте имали няколко срещи уединено, само че по този начин и връзките ви не са се развили по-нататък

Ако сте изживели няколко интимни мигове с този човек, само че той по този начин и няма интерес да стартира сериозна връзка с вас, значи единствено си губите времето в очаквания. Може би просто този човек не усеща това към вас, което вие усещате към него. Ако той беше задоволително заинтересован, щеше да предприеме някакви дейности по отношение на вас.

3. Когато е явно, че вие не сте измежду целите на този човек

Ако вие вършиме проекти за това по какъв начин да прекарате време с този човек, а той постоянно анулира или все отсрочва срещите ви, то е ясно, че той си има по-интересни занимания.

4. Когато вие сте му признали възприятията си, само че той не е дал отговор на тях

Ако обектът на възприятията ви знае, че сте влюбена в него и заобикаля тематиката, или непосредствено ви е споделил, че не изпитва същото към вас, то това е повече от основателна причина да се откажете от него.

По-добре насочете цялата си сила не към мисли за обекта на желанията ви‚ а към основаване на художествени‚ интелектуални или културни полезности. Ако обичате да рисувате - рисувайте. Или пишете, пейте, творете. Ако нищо не умеете - научете се!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР