Когато се влюбим в някого, мислим само как да привлечем

...
Когато се влюбим в някого, мислим само как да привлечем
Коментари Харесай

Как да накараме някой да се влюби в нас

Когато се влюбим в някого, мислим единствено по какъв начин да притеглим интереса му към нас. Можем ли да го накараме да се влюби в нас? Защо хората се влюбват? са въпроси, вълнували човечеството от дълбока античност.
Има ли метод да повлияем на този развой? Докато доста хора имат вяра, че влюбването е чиста случайност или орис, през годините науката се пробва да потвърди, че любовта, като всяка друга страст, може да се управлява до известна степен. Според изследване на Rachael Pace, оповестено в marriage.com учените разкриват няколко психически “трика ”, които ще ни оказват помощ някой да се влюби в нас. Ето кои са те:

1. Грижете се за себе си.
Преди да привлечете нечие внимание, би трябвало вие самите да се грижите за себе си. Започнете да се храните и спите здравословно, тренирайте всеки ден, всичко това ще се отрази удобно и на външния ви тип. Обличайте облекла, които акцентират фигурата ви и с които се чувствате привлекателни. Бъдете уверени в личния си сексапил.

2. Бъдете добър слушател.
Покажете откровен интерес към него, накарайте го да споделя за своите занимания, фантазии, безредици. Не го прекъсвайте, до момента в който приказва.
Търпеливите слушатели са по-атрактивни в очите на другите.

3. Не спирайте да се усмихвате.
Всеки знае, че усмивката го прави по-привлекателен и убеден. Тя даже компенсира минусите във външния тип и характера ви.
Усмихвайте се постоянно, смейте се на шегите му, карайте го да се смее.

4. Разберете от какво се вълнува.
Това е основна стъпка. Опитайте се да го опознаете на личностно равнище. Какво го кара да светят очите му, когато разговаряте. Оставете го да приказва и слушайте деликатно. Ако споделяте общи пристрастености, кажете му. Ако не, покажете му откровен интерес и предпочитание да научите нещо ново.
Ако срещаме хора, които споделят нашата пристрастеност към музика, храна, спорт или нещо друго, неотложно се усещаме свързани с тях.

5. Останете загадъчни.
Не разказвайте всичко за себе си незабавно. Слушайте повече, говорете по-малко. Така той ще желае да разбере повече за вас. Оставете леко загадъчни, което ви прави по-привлекателни и забавни.
Какво може да накара мъжа да се влюби горещо и вечно?
Любовта е такова химично съединяване, забъркано от комплицирани усеща и реакции, което няма точна формула и определение. Чувствата ни се дик...
Прочети повече
6. Бъдете леко недостъпни.
Ако се чудите дали този способ работи, да, работи. Проучвания демонстрират, че недостъпността постоянно ви прави по-желани. Нека той ви приема за предизвикателство, което желае да завоюва. Това усилва желанието му да се сближи с вас. 

7. Гледайте го в очите.
Може би се чувствате нервни, до момента в който разговаряте и подсъзнателно извръщате взор настрана. Поддържането на контакт с очи е ефикасен метод да накарате някого да се влюби във вас. Възползвайте се от това.

8. Не бъдете прекомерно настоятелни.
Ако буйно преследвате някого, стартирате да изглеждате обезверени. Разбира се, хората са разнообразни и в някои случаи това оказва помощ. Но множеството хора се плашат и задушават от прекомерното внимание.

9. Балансирайте.
Искате да спечелите вниманието му, само че в това време би трябвало да сте недостъпни. Какво да вършиме? Балансирайте. Не бъдете настоятелни, само че стойте наоколо, с цел да улесните контакта с него, когато той го изиска. И отново се отдалечете. Разстоянието кара сърцето да тупти по-силно. Помнете това.

10. Избирайте топли питиета.
Проучвания сочат, че има връзка сред температурата на тялото и прочувствения ви статус. Изглеждате по-мили и привлекателни, когато пиете кафе или топла напитка в сравнение с ледено студена вода.
Когато отидете на среща, поръчвайте си кафе, чай или друга топла напитка и никога бира или нещо студено. 
Женски привички, които карат мъжете да се влюбват
Жените знаят по какъв начин да влюбват мъжете в себе си. Този развой не изисква специфични старания от тяхна страна. Дори някои са уверени,...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР