Когато се срещате със семейството на нов партньор, може да

...
Когато се срещате със семейството на нов партньор, може да
Коментари Харесай

Неудобната грешка на принц Андрю на Меган Маркъл при първата й среща с покойната кралица

Когато се срещате със фамилията на нов сътрудник, може да е мъчно да си спомните всички нови имена и лица - просто попитайте Меган Маркъл.

Това е по този начин, тъй като принц Хари един път разкри, че в първите дни на романса му с Меган тя е била объркана от един член на фамилията по-специално - принц Андрю. Хари разкрива историята в спорните си записки Spare, до момента в който споделя за първата среща на Меган с починалата му баба, кралицата. Срещата се състоя в дома на Андрю Royal Lodge, който той споделя с някогашната си брачна половинка Сара Фъргюсън, която трябваше да научи Меган по какъв начин да прави поклон в последния миг.

В края на срещата обаче Хари разкри, че Меган е задала индикативен въпрос за чичо му, който през днешния ден навършва 64 години - и даже си е помислил, че може да не е родственик. Обяснявайки по какъв начин кралицата стана, с цел да си тръгне след диалога си с Меган, Хари написа: „ Чичо ми Андрю, седнал до нея, държейки чантата й, стартира да я извежда. След малко Мег ме попита нещо за асистента на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР