Когато се озовете в „почти“ връзка и не се чувствате

...
Когато се озовете в „почти“ връзка и не се чувствате
Коментари Харесай

Няколко признака, че вашата „почти“ връзка никога няма да се превърне в сериозна връзка

Когато се озовете в „ съвсем “ връзка и не се чувствате задоволително сигурни, единственото, което желаете да се случи, е да намерите метод да я превърнете в същинска връзка. Затова естествено продължавате да търсите знаци, които да ви потвърдят, че вашите очаквания и фантазии не са напразни. Но за жалост от време на време не се случва по този начин. Ако видите тези няколко знака, знайте, че връзката ви в никакъв случай няма да се трансформира в същинска, колкото и да ви се желае,

Вие сте дружно единствено когато той желае

Един от признаците, че връзката ви няма да стане сериозна, е фактът, че продължавате да се виждате с вашето „ съвсем “ гадже единствено когато е комфортно за него. Той ви се обажда, когато има време за вас и всякога вие бягате при него. Но всякога, когато желаете да го видите, той не приема вашата покана. Това не е действителна връзка.

Той не демонстрира интерес към живота ви

Ако вашето „ съвсем “ гадже не демонстрира интерес към вас като към персона или към живота ви, не желая да го споделям, само че е евентуално той да ви вижда единствено като полов обект и нищо повече. Този човек в никакъв случай не ви пита по какъв начин е минал денят ви или дали се нуждаете от помощ, когато имате проблеми. Не се интересува от живота ви и не знае нищо за вас, нито поставя старания, с цел да ви опознае по-добре. Това са ясни признаци, че той не възнамерява да има съществени връзки с вас.

Вие не сте негов приоритет

Друг симптом, че съвсем връзката ви в никакъв случай няма да се трансформира в същинска, е фактът, че той в никакъв случай не ви приема като приоритет. Всичко е по-важно от вас за този човек. Никога не е отменял проектите си, с цел да бъде с вас, даже когато се нуждаете от наличието му, само че чака и вие да извършите същото. Повече от явно е, че този човек ви слага на дъното на своя лист с цели и че не възнамерява да го промени.

Той не желае да се запознае със фамилията ви

Ако дълго време сте с този човек, само че той в никакъв случай не се е срещал с вашите другари или семейство и даже не се е опитвал да ви запознае с хората, близки до него- това е неприятен знак. Всеки път, когато се пробвате да го запознаете с приятелите си, той има някакво опрощение. Дори когато двамата се сблъскате с някой, който познава, той постоянно ви показва единствено като другарка. Ако това е по този начин, би трябвало да ви е повече от ясно, че няма възможност връзките ви да се трансфорат в същинска връзка.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР