Когато се казва дали е достатъчен за природен ресурс се

...
Когато се казва дали е достатъчен за природен ресурс се
Коментари Харесай

Александър Николов: Септември месец е подсигурен с газ frognews.bg

Когато се споделя дали е задоволителен за естествен запас се гледа матрицата за консумация, различни решения. Планът на ръководство на количествата е друг. Цялата оферта е стенографирана от Министерски съвет. Оттам има политически орган - Министерски съвет.

Беше изпратена публична оферта от сдружението. Тя с композиция на азерски газ и гръцката връзка, даваше една добра основа. В цялостното си право са да вършат това, което смятат за рационално. Ние оставихме задоволително варианти и решения. Темата е политическа.

От 26 април, след дейностите на “Газпром” доста бързо известихме Европейска комисия. Ако Европа не съблюдава обещанията си, слага страната в неизгодна позиция. Запазване на позицията на България може да се третира като противоречива. Но “Газпром” ясно се потвърди дали е резистентен като сътрудник или политически инструмент в ръката на някого.

Нашият екип в МЕ сме твърдели,че най-хубавият баланс е трима снабдители. По време на война това е мъчно за решение. Сектор енергетика си имаше вицепремиер и министър председател. Трудно се води диалог с “Газпром”, само че е хубаво да имаш тази карта на масата, с цел да водиш по-добър диалог.

Търгът е функционалност на сдружението. “Булгаргаз” са задължени да желаят по-добра оферта. На брифинга участва госпожа Росица Велкова, която рапортуваше на Асен Василев. През последната седмица търсехме решение за капитализиране на сдружението. Г-жа Велкова и Асен Василев са наясно с вероятното решение и допускам, че тъкмо това решение е препоръчано на настоящия кабинет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР