Когато се касае за спомени за първия дрийм-тийм на Барселона

...
Когато се касае за спомени за първия дрийм-тийм на Барселона
Коментари Харесай

Искрено и лично от Христо Стоичков

Когато се касае за мемоари за първия дрийм-тийм на Барселона от началото на 90-те години на предишния век, Христо Стоичков постоянно е издирван събеседник от испанските медии. Затова и от испанското предаване " Quan s'apaguen els llums " го потърсиха да опише повече за оня златен интервал на каталунците, както и да си спомни за своето минало във времето си като футболист.

" Сега пребивавам в Маями и съм благополучен дядо, само че Барселона е моят втори дом. Това ще е по този начин до края на живота ми. Да се върна тук един ден като чиновник на клуба не зависи от мен, само че това не значи, че съм сърдит, че не се е случило към този миг. Има няколко някогашни футболисти на Барселона, които в този момент работят за тима, само че те са го заслужили ", съобщи Камата и се отдаде на мемоари за времето преди Барса.

" Преди да дойда на " Камп Ноу ", завоювах Златната обувка. Поделихме я с Уго Санчес и той би трябвало да ми е признателен за нея. Имах 38 гола, колкото и той, само че имах един мач още от сезона. Тогава обаче пристигнаха генералите от българската войска и ми заповядаха да не въвеждам, с цел да не се приказва по света, че в България има корупция и са манипулирали шампионата поради мен. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР