Когато се говори за облика на град Враца, винаги се

...
Когато се говори за облика на град Враца, винаги се
Коментари Харесай

Ивайло Папов, кандидат кмет от "Възраждане": Враца извън центъра е като военна зона

„ Когато се приказва за образа на град Враца, постоянно се акцентира огромната горделивост на управлявалия ни осем години кмет, а точно пешеходната зона на центъра, или както я назоваваме ние Пробива. Ако потегли да се впускам в елементи за нейното качество, няма да ни стигне цяло предаване, единствено ще загатна, че всички улици към основната са в плачевно положение - разрушени тротоари, избуяла растителност, кръпки, дупки, пропадащи шахти. В периферията нещата са още по-зле. Старият пазар наподобява като зона на боен спор - посрещат ви изгоряла постройка, неравности и разрушени улици. И това не е изолиран случай. В бюджетите за последните три години се залагат облагородяване на квартал Металург, Медковец и не се случва нищо? Защо? По тези въпроси общинската администрация мълчи комфортно, както и за доста други въпроси! ", сподели претендент кметът на „ Възраждане " Ивайло Папов за Българска национална телевизия.

Той означи, че и Враца не е заобиколена от порочната процедура да се вършат редица „ предизборни поправки ", които нормално са некачествени.

„ Каменов, Враца не е единствено Пробива! Ако не можеш, или не искаш да облагородиш всеки един квартал - мястото ти не е в тази община. ", отсече Папов.

Според него пари в общинския бюджет се залагат, само че просто тези поправки не се случват в периоди, а би трябвало да се случат в този момент, а хората да чакат години наред.

„ Хората, които ме познават знаят, че ще бъда кмет на всички врачани и няма да ги деля по идеологически и политически симптом. Имам волята и силата да го направя, тъй като обичам града си ", сподели в умозаключение Ивайло Папов по Българска национална телевизия.

„ Възраждане " е с N42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР