Когато се чуе сумата от 1 млн. USD в съчетание

...
Когато се чуе сумата от 1 млн. USD в съчетание
Коментари Харесай

Внимавайте при покупка на имоти за 1 млн. USD

Когато се чуе сумата от 1 млн. USD в комбиниране с думата парцел, незабавно в съзнанието изпъква картинка на първокласна къща на брега на морето, която вътре е обзаведена по финален вик на модата. В кой завършек на света е няма значение – въпреки всичко 1 млн. USD са си доста количество пари, в което й да е кътче на планетата Земя.

В реалност обаче нещата не наподобяват толкоз „ лъскаво”, предизвестяват експерти, изключително в случай че се насочите към по-скъпите дестинации. Така да вземем за пример, по данни на консултантската компания Knight Frank, в случай че желаете да си купите парцел за 1 млн. USD в Монако, то тази сума ще ви стигне безусловно за една стая от 16 кв.м. малко по-голяма ще е тя в Хонг Конг – 22 кв.м. Въпросната сума ще ви стигне да си купите студио от 30 кв.м. в Ню Йорк или Лондон. В Женева и Сингапур против 1 млн. USD ще може да придобиете жилищен парцел с величина 50 кв.м.

Има обаче и места, където против въпросната сума могат да се придобият фактически стойностни парцели. Едно от тях е прилежаща Турция, а по-конкретно Истанбул, където против 1 млн. USD може да се купи жилище от 98 кв.м. В тази група влизат също по този начин Южна Африка и Бразилия. В Сао Пауло против въпросната сума се продава апартамент от 173 кв.м., а в Кейп Таун и Дубай може да си купите парцел с разгъната застроена повърхност от 130 кв.м.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР