Когато руската армия загуби две трети от своите сухопътни сили,

...
Когато руската армия загуби две трети от своите сухопътни сили,
Коментари Харесай

Украински депутат: Ще умрем, но ще смелим руснаците по земя, въздух и вода

" Когато съветската войска загуби две трети от своите сухопътни сили, тя ще престане да бъде боеспособна. " Това сподели Антон Геращенко, народен представител и някогашен заместител -министър на вътрешните работи на Украйна в изявление за журналиста Дмитрий Гордон.

Крайно консервативният Геращенко стои в основата на образуването на Донбаския и Азовския батальон на украинската армия, които се бореха със сепаратистите от 2014-а година. През 2017-а тайните служби арестуваха двама рускоговорящи, до момента в който поставяха бомба в колата на депутата.

„ Мисля, че до момента в който не смелим две трети от съветската войска с цената на голям брой животи и загуби на украински бойци и поданици на Украйна, няма да реализираме нищо “, сподели Геращенко.

Според него загубата на сухопътните войски на Руската федерация към този момент е достигнала една трета от влезлия контингент.
Антон Геращенко
" Днес, съгласно специалисти, съветският президент Владимир Путин е събрал 90% от всичките си сухопътни сили в Украйна. Ако приемем, че една трета от тях към този момент е смачкана, още една трета - и те стават небоеспособни. Следователно, би трябвало да ги бием на всички места – а земята и във въздуха, с цел да ги открием и унищожим. Те са доста уплашени. Те са демотивирани и не желаят да се бият. Затова би трябвало да допринесем за по-нататъшния информативен и психически колапс на Руската войска и всички, които са в Русия “, акцентира Геращенко.
ТЕМА преди 1 час 937 преди 2 часа 1282 преди 2 часа 462
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР