Когато руската армия загуби две трети от своите сухопътни сили,

...
Когато руската армия загуби две трети от своите сухопътни сили,
Коментари Харесай

Докато не смелим 2/3 от руската армия, нищо няма да постигнем

Когато съветската войска загуби две трети от своите сухопътни сили, тя ще престане да бъде боеспособна. Това сподели Антон Геращенко, консултант на министъра на вътрешните работи на Украйна в с създателя на интернет изданието " Гордон " Дмитрий Гордон.

„ Мисля, че до момента в който не смелим две трети от съветската войска с цената на голям брой животи и загуби на украински бойци и поданици на Украйна, няма да реализираме нищо “, сподели Геращенко.

Според него загубата на сухопътните войски на Руската федерация към този момент е достигнала една трета от влезлия контингент.

" Днес, съгласно специалисти, (руският президент Владимир) Путин е събрал 90% от всичките си сухопътни сили в Украйна. Ако приемем, че една трета от тях към този момент е смачкана, още една трета - и те стават небоеспособни. Следователно, би трябвало да ги бием на всички места – а земята и във въздуха, с цел да ги открием и унищожим. Те са доста уплашени. Те са демотивирани и не желаят да се бият. Затова би трябвало да допринесем за по-нататъшния информативен и психически колапс на Руската войска и всички, които са в Русия “, акцентира Геращенко.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР