Когато резултатите са добри, хората се обединяват. Големите спортисти трябва

...
Когато резултатите са добри, хората се обединяват. Големите спортисти трябва
Коментари Харесай

Георги Иванов: Ще говоря с Бербатов; той, Стилиян и Мартин могат да са полезни за българския футбол

" Когато резултатите са положителни, хората се сплотяват. Големите спортисти би трябвало да са и огромни хора. Благодаря на екипа на Бербатов, другата седмица ще се опитам да приказвам с Димитър, той, Стилиян и Мартин могат да бъдат потребни за българския футбол, освен посредством Изпълкома, безсмислено е да водим войни ". Това съобщи новият президент на БФС Георги Иванов след церемонията Футболист на годината, съобщи кореспондент на БГНЕС.


В петък Иванов победи точно Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров в борбата за президент на БФС, само че в този момент той протяга ръка към тях за обединяване в българския футбол. Иванов разяснява и анкетата, в която победител още веднъж стана Кирил Десподов, а негови подгласници - Илия Груев и Ивайло Чочев. " И тримата заслужаваха да бъдат преди всичко, уповавам се да бъдат тласък за младежките национали, които гледаха от залата. Не ми хареса, че в класацията за шампионата имаше прекалено много чужденци, желае ми се в идващите години да има повече българи. Това е тласък за нас като федерация да наблегнем на ДЮШ и в идващите години тези ранглисти да са цялостни с българи ".

" Ние като спортисти постоянно желаеме да побеждаваме. Аз споделих преди Евро 2024, че имаме късмет да се класираме, което може би донесе огромно напрежение, само че в огромния футбол има напрежение. На тези огромни конгреси би трябвало да играят огромни спортисти, а огромен състезател без мощна душeвност няма ", сподели Иванов по отношение на очакванията България да се класира за Мондиал 2026. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР