Когато разглеждаме нещо на първо четене всяка парламентарна група има

...
Когато разглеждаме нещо на първо четене всяка парламентарна група има
Коментари Харесай

Румен Христов: В Демократична България има много по-дорби експерти от сегашните министри

Когато преглеждаме нещо на първо четене всяка парламентарна група има време. Повечето използваха това време и отидоха повече от три часа диспути. Ако приказваме за имунитетите има традиция да има комсия, която да преглежда предложенията. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му една от аргументите да няма съгласие по значимите тематики, свързани със съдбната система е, че имахме пет избора, доста къси мандати, разнородни парламенти. " Когато имаш разпокъсани парламенти имаш посланичество на гласоподавателите в Народното събрание ", сподели още той.

Слушам разнообразни избрания, че това е служебно държавно управление на Народното събрание. Депутатите на " Продължаваме промяната " се пробват да окупират всички позиции. Нека, само че не и без да си счупят главата. Ние опитахме да подадем специалисти, искахме да помогнем, а не да се борим за тези места. Ние сме спечелили изборите, имаме доста дълъг опит в упралвението. Когато приказваме за споделена отговорност можеше да помогнем, само че те отхвърлиха. Що се касае до специалисти виждам в нашата група и тази на " Демократична България " доста по-дорби специалисти от сегашните министри. Министрите са политически лица, уточни Христов.

Това не е коалиция. От една страна сме част от ръководството, от друга се опитваме да бъдем коректив, съпротива. Ние сме в доста странна позиция. Трябваше да бъде прекратено ръководството от служебни държавни управления. Нека кабиентът поработи, ние сме доброжелателни, сподели още водачът на Съюз на демократичните сили.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР