Когато разбрахме, че ще седим седмици наред затворени у дома

...
Когато разбрахме, че ще седим седмици наред затворени у дома
Коментари Харесай

Да живее сексът по време на изолация

Когато разбрахме, че ще седим седмици наред затворени вкъщи с обичания човек, в началото си представяхме, че дните ни ще са изпълнени с по-големи дози секс от нормалното. Скоро по-късно обаче се сблъскахме с жестоката действителност, в която място за фамилиарност има толкоз, колкото и за разходки на открито .

Оказа се, че самоизолирането е огромен зложелател на либидото . Разбира се, не можем да вършим генерални заключения. При някои хора, най-вече при мъжете, стресът може да провокира желанието за секс, което да е един тип отдушник на напрежението.

Голяма част от нас обаче са прекомерно уплашени, депресирани и обезпокоени, както oт вируса, по този начин и от това какво ще пристигна след него, и изобщо не ни е до палави занимания .
 Снимка 475733

Да прекарваме време 24/7 с половинката явно не е добра концепция за множеството връзки. А и когато сексът ни е на една ръка разстояние от самото начало, като че ли губим интерес към него .

Според проучване в Съединени американски щати, 47% от интервюираните са дали отговор, че самоизолирането има негативен резултат върху половия им живот. Но не би трябвало да стопираме да се борим за дневната доза оргазми , тъй като те ни подсигуряват хормони на щастието, повече сила и успокоение, както и по-силна имунна система. Така че, несъмнено си заслужава напъните.
 Снимка 475734

Домакинската работа

Тъкмо сме изчистили цялата къща, проснали сме прането и махаме яденето от фурната, сядаме да починем малко и мъжът, който през целия ден седи на дивана, взема решение, че му се прави секс. Е, добре, обаче ние нямаме мощ и предпочитание за нищо.

Затова едно от значимите правила е домакинската работа да се дели - в случай че не по-равно, то най-малко заслужено. Защото проучванията демонстрират, че колкото повече мъжът оказва помощ, толкоз повече секс прави двойката .

Стимулация

Покрай всички терзания и битовизми (с някое и друго скандалче за разнообразие), имаме потребност от нещо, което да ни настрои на палава вълна . Това може да е специфичен плейлист с музика, която към този момент тествано ни подготвя. Може да е и някой сексуален разказ или филм, а за какво не и малко порно - всичко в името на идеята.
 Снимка 475737

Играчки

В редица страни се отбелязва растеж на продажбите на секс играчки по време на самоизолирането. И в това няма нищо необичайно, тъй като в този момент му е времето да опитвам. Именно новите чувства ще върнат желанието ни за секс, написа Daily Mail.
 Дания, коронавирусът, изолацията и скокът в продажбите на секс играчки
В коя страна се купуват най-вече секс играчки

Парти в стеснен (семеен) кръг

Секс обучение

И като стана дума за опити, може да пробваме и някоя и друга нова поза или техника. Току-виж ни станала обичана. Няма потребност да си купуваме Кама сутра, задоволително информация има и в интернет.

Романтика

Дори да сме изтощени или не напълно в въодушевление за секс, значимо е да пазим искрата между тях. Може да вземем вана дружно, да си създадем масаж или просто да спим голи. Пък желанието единствено ще си пристигна.
 Порното и по какъв начин въздейства на половите ни желания и настройки
Очакваме ли сексът с колегата да бъде като в порното

До каква степен порното въздейства на половите ни желания и настройки

Време и място

Не, няма потребност сексът да е единствено вечер, преди лягане, в леглото. Дори е неразрешено през този интервал. Важно е да изненадваме сами себе си както с часа, в който ще ни се прииска, по този начин и с мястото, на което ще го създадем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР