Когато разбрах, че съм бременна, осъзнах, че семейството ми е

...
Когато разбрах, че съм бременна, осъзнах, че семейството ми е
Коментари Харесай

Фолк звездата Мира: Когато разбрах, че съм бременна, приоритетите ми се промениха

" Когато разбрах, че съм бременна, осъзнах, че фамилията ми е по-важно от музикалната кариера. Приоритетите ми се трансформираха - споделях си, че е по-добре на мен да ми е неприятно, само че на бебето да му е добре. След раждането може и да се върна на сцената, само че никой не знае какво ще се случи след една година ".

Това съобщи пред  " България Днес "  фолкпевицата Мира, която точно на Великден разкри, че носи момченце в утробата си. Изпълнителката е в четвъртия месец, като при започване на бременността е имала сложни моменти, само че към този момент всичко минава по-спокойно. И не се оплаква, тъй като знае, че при други дами бременността може да протече доста по-тежко.

" От началото на годината всичко ми се случи доста бързо. Навръх Нова година приятелят ми ми предложи брак, а месец по-късно забременях. Не сме подписвали, само че за мен раждането на дете е повече от всеки автограф. Искам да благодаря на индивида до мен, че ме поддържа непрекъснато и с него сме едно семейство ", показа още пред вестника Мира.

Певицата разкри, че ще продължи с участията си до месец май и по-късно стопира, с цел да се отдаде на майчинството. " На моите изяви има доста танци, а ситуацията ми към този момент не го разрешава. Хубаво е да имаш любовта на публиката, само че когато се прибереш у дома, си самичък. Затова в един миг целите се трансформират. Благодарна съм, че имам една чудесна и позитивна година след тежките интервали на пандемия и война ", добави Мира.

Бъдещата майка е безапелационна, че ще се опита да възпита момченцето си да е добър човек, който да прави оценка това, което се прави за него. И за нея няма значение каква специалност ще си избере, а да оказва помощ светът да се трансформира в едно по-добро място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР