Когато разберете, че очаквате бебе, определено в главата ви изникват

...
Когато разберете, че очаквате бебе, определено в главата ви изникват
Коментари Харесай

Каква количка да изберем за бебето

Когато разберете, че очаквате бебе, несъмнено в главата ви изникват хиляди въпроси и терзания. Една от най-важните покупки, които ви следва да извършите, е тази на бебешката количка.

На пазара ще откриете доста разнообразни типове, модели и марки, а изборът на най-подходящата е нелека задача. В тази публикация ще споделим няколко скъпи съвета от онлайн магазин за детски и бебешки артикули Рая Тойс, които ще ви оказват помощ по-лесно да изберете верния модел за вас.

Обърнете внимание на няколко доста значими детайла

Консултантите от Raya Toys поучават бъдещите родители да вземат под внимание тежестта, гумите и окачването на количката, която считат да купят. Важно е тя да бъде комфортна, лека и удобна, с цел да може майката сама да се оправя с нея – да я сгъва, разгъва или придвижва. Препоръчват да изберете модел с гуми, подобаващи за разнообразни терени и с окачване, защото те по-лесно минават през камъчета или дупки по пътя и са доста по-издръжливи.
Решете какъв тип количка ви би трябвало
Както споменахме, през днешния ден има голям избор от разнообразни типове и марки бебешки колички. Като формален вносител, от Рая Тойс предлагат марката Cybex на младите родители, защото са доста по-функционални и маневрени.

А това са главните типове, всред които можете да избирате:
модулни – при този тип можете да закупите другите модули на бебешката количка настрана – панер, седалка, шаси;за близнаци – имат две седалки, а някои модели и два коша за новородено;3 в 1 – включват 3 обособени модула – панер за новородено, седалка за бебета над 6 месеца и стол за кола;2 в 1 – разполагат с панер за новородено и седалка;летни – съществуват модели, подобаващи за приложимост от раждането, както и такива, планувани за деца над 6 месеца;триколки – имат единствено едно колело в предната част и са доста маневрени.
Освен на типа на бебешката количка, от Рая Тойс поучават да обърнете внимание и на материята – хубаво е да бъде дишаща. Функционалността и методът на прегъване също са от огромно значение – значимо е да я пробвате, с цел да прецените дали би ви била комфортна за дълги разходки, дължина на дръжката, размера на сенника и да прецените дали бихте могли да я вкарате в асансьора, в случай че живеете в блок.
Осигурете комфорт както за вашето бебе, по този начин и за вас
Изборът на съвършената бебешка количка в действителност би могъл да бъде доста сложен, само че считаме, че с тези потребни препоръки, най-малко малко сме ви улеснили. Най-важното е тя да бъде лека, постоянна и задоволително качетвената, с цел да я ползвате с най-голямо наслаждение и наслада и да се наслаждавате на прелестни разходки с бебето. Препоръчваме ви да разгледате онлайн каталози, с цел да набележите модели, а по-късно да тествате и онлайн.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР