Когато работите в офис е неизбежно да се сблъскате с

...
Когато работите в офис е неизбежно да се сблъскате с
Коментари Харесай

10-те най-дразнещи навици на колегите ви

Когато работите в офис е неизбежно да се сблъскате с дразнещите привички на хората. Ето кои са най-досадните и способни да ви изкарат отвън равновесие привички на сътрудниците ви.
Провеждат прекомерно дълги персонални диалози
Има хора, които не знаят по кое време да спрат и да оставят телефона, а могат да приказват с часове на персонални тематики с другари, родственици или половинката си. Ако приказват високо, то казусът става още по-голям. Да не приказваме и за пропиляното време с диалози за сметка на работата, която би трябвало да се свърши.
Водят децата си в офиса
Ако са заболели и не вървят на градина или учебно заведение, няма кой да ги гледа, а родителите нямат или не желаят да си употребяват отпуската или болнични дни, с цел да си седят у дома с децата, вземат решение да ги доведат в офиса. Но те въпреки всичко са деца и даже и да са възпитани основават страшна блъсканица, която пречи на всички работещи. 

 



 Тракат по бюрото с нокти, молив или др. 
Това е като китайско изтезание. Постоянното потропване и почукване могат да ви изкарат изцяло от равновесие до състояние, вкоето не може да мислите за друго, с изключение на за този провокиращ звук.
Дъвчат дъвка с отворена уста
Дъвченето на дъвка и мляскането е просто вбесяващо, само че за жал е постоянно срещано събитие в офисите. 

 


 Идват късно и си потеглят рано
Това е един от най-характерните привички на мнозина. Идват късно и си потеглят рано всекидневно с обяснението, че водят и вземат децата от учебни заведения и градини. Но има и такива, които просто ги мързи да работят и се скатават.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР