Когато пролетта нахлуе с пъстротата и свежестта си, всички моментално

...
Когато пролетта нахлуе с пъстротата и свежестта си, всички моментално
Коментари Харесай

Парк и СПА Хотел Марково – истински рай за вашата лятна семейна почивка

Когато пролетта нахлуе с пъстротата и свежестта си, всички мигновено започваме да мечтаем за нашата лятна фамилна отмора ! Изненадващо забравяме за перипетиите от отминалия сезон и се зареждаме с хрумвания и възторг за незабравими моменти с околните. Подозираме, че търсите ентусиазъм за, по тази причина ще ви черпим с огромна доза от него! В Парк и СПА Хотел Марково, покрай Пловдив, има всичко належащо, с цел да изживеете своя отпуск по най-забавния и релаксиращ метод. Смях и удоволствия за вас и децата – от всичко хубаво по доста, тук и в този момент!

Лятна фамилна отмора с басейн
. В Парк и СПА Хотел Марково може да се отдадете на безгрижни моменти, наслаждавайки се на тези и други улеснения. Външният басейн е ситуиран близо до централния вход, а занимателната атракция „ Въжеландия “ е наоколо, с цел да може да играят и там децата, когато им омръзне да подскачат като жабчета във водата. Ако времето се скапе (когато извадим късата съчка през лятото), може да влезете и да ползвате вътрешните ни басейни. Има пръскащи атракции за децата, а температурата на водата е 35°C в детските басейни – постоянно подобаваща за малчуганите.



Ода на насладата за децата
Децата може да се възприемат като дребни и беззащитни, само че имат лично мнение, усет и са изключително чувствителни. Търсят многообразие и изискват интензивно другарство и доста благоприятни условия за игра. Тяхната жизнеспособност и потребностите им ни въодушевиха да създадем кътче, където фантазиите им стават действителност.
В Парк и СПА Хотел Марково няма да скучаят по време на вашата лятна фамилна отмора, тъй като сме подготвили доста занимания за тях. Детският ъгъл с аниматори работи всекидневно от 10:00 до 22:00 часа. В него има стотици цветни играчки и забавни обекти за „ проучване “.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР