Когато през юли миналата година Емили Ратайковски се раздели със

...
Когато през юли миналата година Емили Ратайковски се раздели със
Коментари Харесай

Мъжът, който изневери на Меган Фокс

Когато през юли предходната година Емили Ратайковски се раздели със брачна половинка си след по-малко от четири години брак и едно дете дружно, почитателите останаха шокирани. Кой мъж би могъл да изневери на Емрата и да я ядоса толкоз, че да се стигне до бракоразвод?

Явно изненадите по тази линия не стопират, тъй като още една от най-сексапилните дами на света заяви - въпреки и косвено, че се е разделила с половинката си. Говорим за Меган Фокс, която разгласява много загадъчно обръщение в Instagram, което загатва за разлъка с Machine Gun Kelly.

" Невярността се усеща в целия ти мирис ", гласи текстът, който в действителност е част от ария на Бионсе. На фотосите пък 36-годишната актриса е облечена в суперизрязано черно боди и панталон, а на последната съставлява видео, на което виждаме по какъв начин гори писмо.

Какво още прави усещане в профила на Фокс в Instagram? Всички фотоси, на които тя беше Machine Gun Kelly, са изтрити, в това число и тази, с която двамата обявяваха годежа си през януари 2022 година Двамата последно бяха видяни дружно на връчването на премиите Грами.
 Снимка 606278
Източник: GettyImages

Освен това до неотдавна Меган не следваше никого в Instagram - в този момент тя следва тъкмо три профила. Това са формалните профили на Еминем, Хари Стайлс и Тимъти Шаламе. Единствено можем да допускаме, че Machine Gun Kelly към този момент не е част от живота й и че не е бил огромен почитател на горните трима, поради които Фокс ги е последвала точно в този момент.

В същото време на профила на рапъра фотосите, на които участва Меган Фокс, все по този начин си стоят. Тепърва чакаме да разберем какво се е случило посред им. Двамата се срещнаха през март 2020 година по време на фотосите на кино лентата Midnight in the Switchgrass, а от юли същата година станаха двойка, напомнят ни People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР