Когато през септември Apple пусна на пазара серията iPhone 15

...
Когато през септември Apple пусна на пазара серията iPhone 15
Коментари Харесай

Днешният ден е исторически за iPhone гейминга – ето защо

Когато през септември Apple пусна на пазара серията iPhone 15 Pro се подвигна доста звук към способността на новият чип A17 Pro да се оправя с ААА игри. Всичко това се дължи на способността на A17 Pro да се оправя с модерното хардуерно трасиране на лъчи, което значи, че прекарването би трябвало да наподобява и да се усеща съвсем толкоз добре на iPhone, колкото и на Xbox Series X или PS5.

Няколко месеца след стартирането на смарт телефоните това заричане се сбъдва с стартирането на Resident Evil 4 Remake за iOS през днешния ден (както и за iPadOS и macOS). Това е първата същинска ААА игра, която се предлага за iPhone, тъй че това е значим миг за най-известната гама смарт телефони в света.

Най-хубавото е, че за стеснен интервал от време ще можете да я закупите относително на ниска цена.

Самата игра се изтегля гратис, само че с цел да отключите цялостната ѝ версия, сега ще би трябвало да платите – 29,99 $. На 17 януари цената ще се усили до 59,99 $. Ако желаете да я пробвате преди да я закупите, ще можете да играете част от главната игра гратис.

Играта е 30 GB, което значи, че ще ви е нужен iPhone 15 Pro или 15 Pro Max с обичайно количество налична памет, въпреки че минималната настройка на iPhone 15 Pro е 128 GB, а тази на iPhone 15 Pro Max е 256 GB и надали ще имате проблем с пространството.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР