Когато през 2018 г. по кината се завъртя Мега звяр,

...
Когато през 2018 г. по кината се завъртя Мега звяр,
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм отново ще се бори с праисторически акули

Когато през 2018 година по кината се завъртя " Мега звяр ", разбрахме освен, че съществува гигантска праисторическа акула, която може да изяде всичко, само че и че Джейсън Стейтъм към момента е във форма, с цел да се хвърля в екшъна.
 Джейсън Стейтъм,
Джейсън Стейтъм още веднъж ще лови праисторически чудовища

Подготвя се продължение на " Мега звяр "

Е, филмът се оказа много положително попадение в бокс офиса, печелейки над 530 милиона $. Това автоматизирано означаваше, че втори филм ще има. Той бе разгласен и върху него се работеше много дълго, само че е все по-близо до стартирането си по кината.

Ето за какво Warner Bros. взеха решение и да пуснат първи филмов откъс на  " Мега звяр 2: Падината " . Той ни връща 65 милиона години обратно във времето, когато динозаврите са населявали Земята. И по-конкретно, че един биологичен тип и властвал над всички останали.

Не ни е казано в прав текст кой е той, само че не ни и би трябвало, тъй като виждаме по какъв начин Т-рекс бива схрускан като солета от от мегалодон. След това филмовият откъс ни придвижва в наши дни, където екип от откриватели разучава странна интензивност в Марианската котловина.

Те с смут откриват, че цели три праисторически акули по някакъв метод са съумели да се озоват при тях. И най-тревожното е, че те не са единствените праисторически създания, които ще стартират да ловуват в океаните ни. Джонас (Стейтъм), несъмнено, е този, който освен може да задържи мегалодон с крайници си (както виждаме в трейлъра), само че и единствената вяра на хората акулите да бъдат победени.

" Мега звяр 2: Падината " е по кината от 4 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР