Когато през 2016 г. Откраднат живот се появи на малкия

...
Когато през 2016 г. Откраднат живот се появи на малкия
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Откраднат живот: Любовта лекува“

Когато през 2016 година " Откраднат живот " се появи на дребния екран, надали някой от основателите му е очаквал животът на сериала да продължи цели шест сезона. Но, ето, напълно скоро ще стартираме да гледаме даже седми.

Напълно редно е историята на героите да търпи изменение и развиване, само че за шест сезона фокусът да си остава все същият - пациентите, техните случаи и всички причинно-следствените връзки, произхождащи от решенията на героите.

Така ще бъде и в новия седми сезон, фотосите на който текат и сега. А към този момент имаме и задоволително информация, с цел да сглобим рамката на това какво да чакаме от него.

" Откраднат живот: Любовта лекува " ще стартира там, където " Анатомия на гнева " завърши - болница " Св. Кирил " ще остане в историята, само че това е за положително, тъй като целият личен състав ще се реалокира в нова постройка.

Публикация, споделена от NOVA (@nova.bg) на Дек 13, 2018 в 6:45 PST

Това беше загатнато още в края на последния сезон, когато Ина Фотева (Ирина Митева) реши да влага парите, които наследи от брачна половинка си Иво Фотев (Васил Бинев), в построяването на " Св. Анастасия " - частна и съвременна болница.

Към този миг знаем, че всички лекари и сестри от " Св. Кирил " са приели предлагането за нова работа, което няма по какъв начин да не ни радва, тъй като към момента има неизяснени сюжетни линии. Такава е трансформиралата се в невъзможна обич сред Христо Карагьозов (Владо Карамазов) и Кая Райкова (Неда Спасова).

Има незавършена работа и сред лекар Огнянова (Диана Димитрова) и лекар Марио Ковачев (Велислав Павлов). Което не пречи в тези комплицирани връзки да бъдат заплетени още истории, тъй като в " Откраднат живот: Любовта лекува " влизат и нови лица.
 Иван Юруков в ролята на Деян Табаков

Иван Юруков в ролята на Деян Табаков

Това са Гергана Стоянова, която ще бъде в ролята на анестезиолога Поли Грънчарова, и Иван Юруков - неврохирургът Деян Табаков. Обстоятелствата ще ги срещнат в болничното заведение, където в началото ще бъдат в връзки пациент-лекар.

Доктор Табаков е напорист службогонец, който постоянно желае да свърши работата си по-най-добрия метод. Той е и първият неврохирург, който се появява в сериала. Интересното в тази ситуация е, че за разлика от всички останали лекари в болничното заведение, които употребяват обща операционна, за него е построена и обособена и със специфична инсталация.
 Гергана Стоянова в ролята на Поли Грънчарова

Гергана Стоянова в ролята на Поли Грънчарова

Поли Грънчарова, от своя страна, не може да има деца, а сега, в който се срещат с лекар Табаков, е омъжена. Но както подсказва и заглавието на новия сезон, любовта ще си проправи път там, където никой не би и предполагал, че може да съществува.

След като пропусна предишния сезон, в сериала ще се завърне лекар Галя Стилянова (Ралица Паскалева). А това ще бъде ново тестване пред доцент Захариев (Емил Марков).

Публикация, споделена от Ralitsa K. Paskaleva (@ralitsapaskaleva) на Яну 21, 2019 в 10:35 PST

И най-после, още една смяна, която не касае сюжета, а по-скоро феновете: сериалът ще се излъчва по три пъти в седмицата, а не както до момента по четири.

" Откраднат живот: Любовта лекува " стартира на 26 февруари в 20 ч. по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР